Overslaan en naar de inhoud gaan
Volg

Anouk van Nes

Anouk van Nes studeerde af aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Ze speelde eerder dit jaar de rol van Joke in Opvliegers 4.

Anouk van Nes studeerde af aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Ze speelde eerder dit jaar de rol van Joke in Opvliegers 4. Daarvoor werkte ze als actrice in Opvliegers 3, het muziektheaterstuk De Tweeling, tourde als cabaretière met cabaretgroep Puper Ladies, maakte met cabaretgroep Dames Eerst twee eigen voorstellingen en was te zien in de komedies Kantje Boord, De Bonbonfabriek en in De Vagina Monologen.

Voor haar rollen in Cats en Mama Mia! ontving ze een Musical Award Nominatie. Anouk speelde verder in de musicals La Cage aux Folles, A Chorus Line, West Side Story, Heerlijk Duurt Het Langst, Annie De Musical, The Wild Party, Crazy for you, 42nd Street en Dirty Dancing.

Werkzaam voor televisie kwam zij als winnares uit het survivalprogramma Bobo’s in de Bush. Ze speelde Roxy Belinfante in Goede Tijden Slechte Tijden, nam allerlei bijrollen voor haar rekening en was als presentatrice te zien voor voormalig zender Yorin.

Anouk is tevens als docent verbonden aan het Media College.