Overslaan en naar de inhoud gaan

Lazarus recensies

Publiekreacties

Overweldigend. Onroerend. De muziek van Bowie geeft mooie herinneringen. Het sterke acteerspel maken dat het verhaal goed overkomt. De zangkunsten zijn van kippenvel niveau. De band. De special effects. Need I say more.....Ik heb (2x) genoten!

Rob

Super voorstelling met topzang -dans en-spel! Ook super mooi decor icm de belichting, videoeffecten, ... Zonde dat je tijdens de geweldige muziek moet blijven ‘stilzitten’ voor de rest niets op aan te merken! 

Christoph

Zang was heel goed, choreografie met 'multimedia' licht, geluid, effecten en fysieke performance zijn fantastisch. Einde zoals Bowie het wil: geen spetterende uitsmijter, maar een ' fade away' . Prachtige performance!

Jaap

Visitor reactions

Muziek, songteksten, songs, dans en acteren meer dan goed en wat ik ervan verwacht had.

Anoniem

Ik vond het SUPER goed gespeeld.Vooral  Elly en Mr Newton.   Wij zaten op rij 2 links vooraan bij het bed, dus konden de emoties ook goed zien. Daardoor werd ik erg meegetrokken in het verhaal. Soms was het zelfs een beetje eng en heftig om die emoties van zo dichtbij te horen. Ik vond het wel vaak verwarrend. Snapte eerste half uur niet wie nu wat moest voorstellen (had ook geen voorinformatie gelezen)  En mijn Engels is niet zo goed waardoor ik de stukken verhaal die dmv een liedje werden gespeeld dus ook niet goed kon volgen. 

Anoniem

Ik vond het van een zeer hoog niveau, de manier waarop dit in elkaar is gezet, de snelheid en timing, de mooie songs gelukkig in het Engels van de geweldige David Bowie die zijn tijd ver vooruit was. Zeer professioneel.  Zelden zo iets van dit kaliber gezien. 

Anoniem

Bijzonder goed en acteerwerk en mooi tot heel goed gezongen  DECOR EEN 10. SCHITTEREND, PRACHTIGE EFFECTEN'  De live muziek klonk TOP.

Huti

Kwam zonder verwachting, voorstelling heeft mij gepakt en geraakt. Sterke cast, mooie actrices en acteurs, muzikaal fantastisch. Erg genoten!!

Arno

Ontzettend goed gezongen.  Het duurde even voor ik door had waar het verhaal over ging.  Had me beter moeten inlezen.

Mariken

Meegezogen in een maniakale wereld. Fantastisch gespeeld. Prachtige visuele vondsten. Overweldigend. Geweldige band, prachtige arrangementen. Nog lang over na zitten praten, dank! 

Bart

Visitor reactions

Zeer indringende en overtuigend gespeelde voorstelling met schitterende visuele effecten.

Joke

Het is een voorstelling die indruk maakt en waardoor je er de rest van de avond nog aan blijft denken. Dragen Bakens acteert geweldig, zoveel emotie zonder dat het over de top gaat. William Spaaij zette ook een sterk karakter neer en de zang van Juliana was geweldig. Kortom geweldige voorstelling.

Marja

Meesterwerk: totaal kunstwerk.

Sander

Apart maar zeer mooi. Mooie zang.

Bert