Overslaan en naar de inhoud gaan

Helaas, de periode om uw code te verzilveren voor 2 musicalkaarten is verstreken. Heeft u nog vragen, neem dan contact op met de BankGiro Loterij Ledenservice via 088 – 020 1030

ANASTASIA

Beleef de historie. Ontdek het mysterie.

Nu te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen: de nieuwe grote Broadway musical ANASTASIA! Jaren na de mysterieuze vermissing van de beroemde Romanov prinses, duikt er in Rusland een vrouw op zonder naam en geschiedenis. Komt ze erachter wie ze écht is? Ga mee op een weergaloze reis door het verleden, van het Russische Keizerrijk tot de Roaring Twenties in Parijs.

Lazarus

David Bowie’s bejubelde meesterwerk

Lazarus, het bejubelde meesterwerk van David Bowie, kunt u nu eindelijk beleven in Amsterdam! Na de première in DeLaMar Theater Amsterdam was het direct duidelijk: dit is dé theatergebeurtenis van het jaar, anders dan alles wat u ooit zag. Aangrijpend, rauw en vol visuele vondsten. De Volkskrant kopte: “Beter dan het origineel uit New York”.
 

TINA - De Tina Turner Musical

TINA is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock ‘n’ Roll’ – dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Vanaf 1 februari 2020 te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

 

Actievoorwaarden:

• U heeft een unieke reserveringscode ontvangen omdat u bent gaan meespelen in de BankGiro Loterij. Deze code geeft u het recht op 2 gratis musicalkaarten.
•  Bent u uw reserveringscode kwijt? Neem contact op met de Ledenservice van de BankGiro Loterij via 088 – 020 1030.
•  Heeft u problemen met uw reserveringscode of het reserveren? Neem contact op met Eventim via 0900 - 3311331 (€ 0,50 per gesprek) o.v.v. BankGiro Loterij musicalactie.
•  Het aanbod aan beschikbare voorstellingen, data en tijden is beperkt en op = op. U vindt het actuele aanbod altijd op 

www.kiesuwmusical.nl.
•  U betaalt geen verzend- en transactiekosten
• Wilt u extra kaarten bijkopen, indien mogelijk met VIP-KAART voordeel? Dit kan! Reserveer dan al uw kaarten tegelijk via Eventim 0900-1001030 (45cpm). Het bijkopen van extra kaarten is op basis van beschikbaarheid. U heeft hierbij een keuze tussen reguliere kaarten of kaarten die u met voordeel kunt bestellen middels uw BankGiro Loterij VIP-KAART. Mocht het aantal gewenste extra kaarten niet beschikbaar zijn probeert u het dan op een andere datum. De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het event, item en verzendwijze, maximaal €1,85 transactiekosten en/of €3,60 verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht.
• Wilt u een rolstoelplaats reserveren, neemt u dan contact op met Eventim via 0900-1330 (lokaal tarief).
• Uw code om een musical uit te kiezen is geldig tot en met 15 februari 2020.
• Stage Entertainment Nederland en de BankGiro Loterij behouden het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen.

This page has a custom background

Configure this component to alter page background. Remove this component if you want to remove the page background. You won't be able to set background color for a page if it uses a color-theme. It's recommended to place this component at the top of the page.

This component is not visible for anonymous users