Overslaan en naar de inhoud gaan

Bowie Talk in DeLaMar Theater tijdens de uitmarkt in Amsterdam

August 21, 2019

BOWIE TALK IN DELAMAR THEATER TIJDENS DE UITMARKT IN AMSTERDAM

 

STAGE ENTERTAINMENT NEDERLAND EN DELAMAR THEATER PRESENTEREN DRIE UNIEKE BOWIE TALKS ONDER LEIDING VAN AD VISSER

DeLaMar Theater in Amsterdam staat op zondag 25 augustus helemaal in het teken van de veelbesproken David Bowie musical Lazarus. Toppop-presentator Ad Visser, die David Bowie eind jaren ’70 persoonlijk leerde kennen, blikt met uiteenlopende gasten vooruit op de komst van David Bowie’s laatste werk naar Nederland. Zo ontvangt hij zondagmiddag onder anderen Bowie-fotograaf Bernard Rübsamen, actrice Noortje Herlaar en producent Albert Verlinde. Ad Visser: “Het wordt een unieke middag in DeLaMar Theater. Ik heb Bowie persoonlijk mogen kennen en zijn creatieve denken was intrigerend. Zijn denk- en werkwijze waren uniek en bieden veel stof om over te praten. Zondagmiddag duik ik met diverse gasten en het publiek in de belevingswereld van David Bowie en blikken we samen vooruit op zijn laatste fascinerende meesterwerk Lazarus.” De drie Bowie Talks vinden plaats op zondagmiddag 25 augustus in DeLaMar Theater in Amsterdam en zijn gratis toegankelijk. Vooraf inschrijven wordt aanbevolen. De eerste twee Bowie Talks zitten vol en alleen aan de deur zijn daarvoor nog enkele plaatsen beschikbaar. Voor de derde Bowie Talk is inschrijven nog mogelijk. Meer informatie: www.bowielazarus.nl

Gasten Bowie Talk
In drie verschillende Bowie Talks gaat Ad Visser in gesprek met diverse gasten die vanuit hun eigen band met David Bowie hun licht laten schijnen op de voorstelling Lazarus. Iedere Bowie Talk is uniek en gratis toegankelijk. Aanmelden kan via www.bowielazarus.nl/talk. Tijdens de Uitmarkt zijn aan de deur van DeLaMar Theater nog enkele plaatsen beschikbaar.

Programma:

Bowie Talk 1 - 13.00 uur – 13.45 uur. Gasten: onder anderen Bernard Rübsamen, Noortje Herlaar en Albert Verlinde

Bowie Talk 2 – 14.30 uur – 15.15 uur. Gasten: onder anderen Bernard Rübsamen, Noortje Herlaar en Jan Peter Gerrits

Bowie Talk 3 – 15.45 uur – 16.30 uur. Gasten: onder anderen Bernard Rübsamen, Noortje Herlaar en Albert Verlinde

 

Eerste optreden Lazarus in de Uitmarkt: De Opening
Ook op vrijdagavond 23 augustus is Lazarus aanwezig op de Uitmarkt. Tijdens de Uitmarkt: De Opening zal Noortje Herlaar voor het eerst een nummer uit de voorstelling ten gehore brengen. Samen met Shary-An Nivillac, Esmée Dekker en Renée de Gruijl zingt ze de wereldberoemde hit ‘Changes’ van David Bowie, in de versie uit de voorstelling LazarusDe Uitmarkt: De Opening vindt plaats om 21.10 uur op het Museumplein in Amsterdam en wordt live uitgezonden door de NTR op NPO2.