Overslaan en naar de inhoud gaan

Gerrie van der Klei ontmoet Broadway cast ANASTASIA

April 5, 2019

Gerrie van der Klei ontmoet Broadway cast ANASTASIA

Vanaf september is Gerrie van der Klei te zien als Grootvorstin Maria Fjodorovna in ANASTASIA in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Afgelopen week vloog Gerrie van der Klei naar New York om één van de laatste voorstellingen van ANASTASIA op Broadway te zien.

Gerrie van der Klei | Bezoek Anastasia op Broadway | Jeremy Daniel Photography | 30 maart 2019

Gerrie vertelt uitgebreid aan De Telegraaf over haar bijzondere ontmoeting met de Amerikaanse cast en over haar bewondering voor Penny Fueller, die op Broadway de rol van de Grootvorstin speelde. Gerrie was enorm onder de indruk van de voorstelling: “Dat wordt nog een behoorlijke kluif!’’ vertelt ze aan De Telegraaf.

Vanaf september is ANASTASIA te zien in het AFAS Circustheater in Scheveningen. ANASTASIA is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm en vertelt het legendarische verhaal van een verloren Russische prinses die op zoek is naar haar werkelijke identiteit. Naast Gerrie van der Klei als Grootvorstin Maria Fjodorovna bestaat de cast uit Tessa Sunniva van Tol als Anya, Milan van Waardenburg als Dmitri, René van Kooten als Gleb, Ellen Evers als Lily en Ad Knippels als Vlad.

Lees hier het hele interview met Gerrie van der Klei in De Telegraaf.

Meer informatie: www.anastasia.nl