Overslaan en naar de inhoud gaan

KERST MET DJANGO - ZIJN GROTE KERSTCONCERT

21 december 2020

Op maandag 21 december 2020 geeft Django samen met zijn orkest voor het eerst een groot Kerstconcert in een van de mooiste theaters van Nederland, het Circustheater Scheveningen.

Django Wagner zingt dan een avond lang voor jou de mooiste kerstliedjes. Het AFAS Circustheater zal  helemaal omgetoverd zijn in kerstsferen.

Kom je ook kerst vieren met Django in het prachtige in kerstsfeer omgetoverde Circustheater Scheveningen

Na afloop is er een Kerst afterparty met sfeervolle live 'kerst' muziek,  en ontvang je een glas champagne (of wijn/bier/jus d'orange) en verschillende versnaperingen en na deze speciale kerstavond krijg je een prachtige CD van Django mee naar huis!

....er zijn artiesten, die in het rijke bezit zijn van een mooie, warme zangstem. Er zijn ook artiesten, die met heel veel gevoel kunnen zingen. Zij verstaan de kunst om emotie toe te voegen. Django Wagner combineert het beste van deze twee werelden. Bovenal is hij authentiek. Dat voel je onmiddellijk, wanneer je hem hoort zingen. Eigenlijk is dat heel logisch, vooral wanneer je zijn achtergrond kent. Django Wagner groeide op in een echte muzikale zigeunerfamilie. Het zingen zat hem al vroeg in het bloed. Hij spreekt vier talen, waaronder Sinti. Django is zich zeer bewust van zijn herkomst. Hij draagt de geschiedenis van de Sinti in Nederland, die rond 1870 naar Nederland kwamen, met trots met zich mee.

Als artiest verkeert hij in goed gezelschap, want de Sinti hebben uitmuntende muzikanten voortgebracht, zoals Django Reinhardt, Tata Mirando en het Rosenberg Trio. Debuutalbum Kali weet de gouden status te behalen, net als de opvolgers Mijn Gevoel en Als De Nacht. Het album Mijn Gevoel behaalt ook de Award voor Beste Album van Buma.NL, later weet hij ook de Award te verwerven voor Beste Zanger.

De jury van de Edison Pop is zo gecharmeerd van het album dat ze besluiten deze te bekronen met een Edison Pop, categorie Volksmuziek. Met het album Mijn Muziek, Mijn Passie weet hij zijn eerste nummer 1 notering in de GFK Album Charts te halen.

Vooraf, tijdens de pauze en na afloop zal de bekende pianist Dennis de Bruijn ook alle hits van Django spelen op een grote concertvleugel in de foyer! 

 Van ieder verkocht kaartje gaat € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding.

21 december 2020 in het AFAS Circustheater in Scheveningen

KERST MET DJANGO - ZIJN GROTE KERSTCONCERT