Overslaan en naar de inhoud gaan

Diego González-Clark

Abdullah / Ensemble

Diego was te zien in Warhorse, Disney’s Beauty and the Beast, On Your Feet!, Mamma Mia! en Kinky Boots. Ook was hij als kinderregisseur en -begeleider verantwoordelijk voor de Fletchers in The Bodyguard.

Opleiding Diego González-Clark studeerde, na het afronden van het gymnasium, aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten Dansacademie waar hij de opleiding musicaltheater volgde. Daarna studeerde hij aan The University of Arts London, London Studio Centre en behaalde in 2013 zijn Bachelor of Arts with Honour Degree in Music Theatre.

Theater/Televisie/Film Terug in Nederland was hij te zien in Warhorse (head puppeteer Joey/Topthorn), Disney’s Beauty and the Beast (swing), On Your Feet! (Kiki/Swing), Mamma Mia! (Eddie/Cover Sky/Assistant Dance Captain) en Kinky Boots (Angel/Assistant Dance Captain). Ook was hij als kinderregisseur en -begeleider verantwoordelijk voor de Fletchers in The Bodyguard.

Overig Werkt als acteur en model voor tv-commercials en fotoshoots. Daarnaast vertaalt hij series en films vanuit het Spaans naar het Nederlands en is hij te horen als stemacteur in verschillende series, films en commercials.