Overslaan en naar de inhoud gaan

Rosanne Rebergen

Swing

Als kind was ze te zien in de musicals Pinokkio, The Sound of Music en Joseph. Ze heeft tweemaal in de Ziggo Dome gestaan met The Christmas Show. Ook was ze te zien tijdens de Musical Sing-a-Long met Was Getekend, Annie M.G. Schmidt. 

Opleiding Rosanne studeerde in 2020 af aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts met een Honour Degree en twee bachelors: Uitvoerend Artiest en Docent Performing Arts. Hiervoor combineerde zij haar vwo met de VBBH-vooropleiding aan het Lucia Marthas.

Theater/Televisie/Film Als kind was ze te zien in de musicals Pinokkio, The Sound of Music en Joseph. Ze heeft tweemaal in de Ziggo Dome gestaan met The Christmas Show. Ook was ze te zien tijdens de Musical Sing-a-Long met Was Getekend, Annie M.G. Schmidt (2017) en in de opening van het Musical Awards Gala (2020).

Overig Uitwisseling met de Götenburg Universiteit in Zweden. Verder werkte ze samen met Pia Douwes, Andy Señor Jr., Ashley Wallen, Lloyd Culbreath, Anthony Burrell, Rich Ascroft, Koen Brouwers en Roemjana de Haan.