Overslaan en naar de inhoud gaan

This page has a custom background

Configure this component to alter page background. Remove this component if you want to remove the page background. You won't be able to set background color for a page if it uses a color-theme. It's recommended to place this component at the top of the page.

This component is not visible for anonymous users

Lazarus ‘Bowie Week’ | 8 t/m 12 januari 2020

Eerbetoon aan een fenomeen!

Ter ere van de geboortedag van David Bowie, op 8 januari, organiseren wij van 8 t/m 12 januari de ‘Bowie Week’. Popster, kunstenaar en stijlicoon Bowie wordt op allerlei manieren in de schijnwerpers gezet. En Lazarus-bezoekers genieten deze week van bijzondere extra’s.

Alles is Bowie

Je kunt de volgende activiteiten beleven:

Bowie Talks: 8 en 10 januari

Op 8 en 10 januari - de dag dat hij in 2016 overleed - zijn er voorafgaand aan de voorstelling (19:15 – 19:40) speciale Bowie-talks. Mr. Toppop Ad Visser, die jarenlang persoonlijke contact onderhield met Bowie, geeft je dan een nieuwe kijk op David’s denken en werken. Deze talks zijn alleen toegankelijk voor bezoekers van de voorstelling.

Bowie in concert: 9 en 11 januari

Gedurende de hele speelperiode van Lazarus kun je genieten van de bijzondere fototentoonstelling ‘Bowie in Concert’ vol exclusieve foto’s gemaakt door Bernard Rübsamen. Deze is te zien op de 4e etage in ons theater. Op 9 en 11 januari is Bernard zelf hier voor de voorstelling ook aanwezig, om te vertellen over zijn ervaringen met Bowie en het maken van deze prachtige foto’s.
 

Bowie pubquiz: 12 januari

Voorafgaand aan de middagvoorstelling op 12 januari kun je meedoen aan een heuse pubquiz! Rick McDonald, acteur uit de voorstelling, stelt je allerlei vragen over Bowie en zijn muziek. Je hoeft zeker geen Bowie-kenner te zijn om mee te doen en maakt kans op mooie prijzen!

Ook in Café Americain, pal naast DeLaMar Theater, staat van 8 t/m 12 januari alles in het teken van het fenomeen, met een Bowie Theatermenu en een speciale Bowie Cocktail. Kortom, dit is de week om Lazarus te gaan zien!


Boek nu je tickets!

“I don’t know where I’m going from here, but I promise it won’t be boring.” – David Bowie