Overslaan en naar de inhoud gaan

7 redenen waarom je Lazarus moet zien!

  1. Dit is David Bowies laatste meesterwerk. In 2015, een maand na de internationale première in New York, stierf hij. Lazarus is jouw kans om het laatste meesterwerk van David Bowie te zien, te horen en te voelen.

  2. Je hoort al zijn grote hits! Van ‘Life on Mars?’ tot ‘Heroes’ en van ‘This is not America’ tot ‘Changes’.

  3. Volgens de Volkskrant: “Beter dan het origineel uit New York”

  4. Bekroond met 4 awards. Lazarus viel in de prijzen voor beste regie, vormgeving/beeld en ‘beste grote musical’! Daarnaast ontving Pieter Embrechts (bekend van o.a. Instinct en Familie Kruys) de award voor beste mannelijke hoofdrol.

  5. De cast is briljant. Dragan Bakema (bekend van o.a. April, May & June en Keizersvrouwen) speelt de hoofdpersonage Thomas Newton, . De sterrencast bestaat verder uit o.a. Noortje Herlaar, Pieter Embrechts, Thomas Cammaert, Holly Mae Brood, Shary-An Nivillac, Juliana Zijlstra en Jorrit Ruijs.

  6. De live band speelt de pannen van het dak. Alle grote Bowie-hits worden live gespeeld door een speciaal samengestelde Lazarus Band, bestaande uit top-muzikanten.

  7. Nog maar kort te zien in Nederland! Na het succes in New York en Londen is Lazarus tot en met 5 april te zien in DeLaMar Theater Amsterdam. Daarna nog slechts 1 week in Theater Heerlen en 3 weken in MartiniPlaza in Groningen en het Oude Luxor in Rotterdam.