Overslaan en naar de inhoud gaan
Volg

Jeannine La Rose

Gran Georgeanna (GG)

Opleiding
Jeannine studeerde Zang-latin aan, toen nog, het Conservatorium van Rotterdam, waar ze in 2004 afstudeerde. Daarna studeerde ze verder tot Master Teacher in de EVT (Estlill Voice Training System).

Theater/televisie/film
In januari 2019 won zij een Musical Award voor haar rol in The Color Purple, waar ze schitterde in de rol van Sofia, in de gelijknamige film gespeeld door Oprah Winfrey.
Daarvoor was ze te zien in de musicals Hair, The soul of Motown 2, Mary Poppins ‘in de rol van mevrouw Corry’, Daddy Cool en Jesus Christ Super Star, waar ze de eerste vrouwelijke Herodus vertolkte.
Ook is ze regelmatig te zien en te horen in de politieke theaterstukken van Stichting Julius Leeft!: Hoe duur was de suiker, De Tranen van Den Uyl, Tjanga, Claus!, We have a dream trilogy en De Grote Suriname Monologen.

Overig
Naast zangeres en actrice is zij ook presentatrice op diverse events, waaronder het The Other Businessman Gala. Ook ontwikkelde ze haar S.T.E.M.-presentatietraining waarmee ze mensen in binnen- en buitenland coacht in story telling en public speaking. Internationaal is ze actief als vocal coach, zangeres en presentatiecoach. In 2008 bracht ze haar soloalbum Pure Attention uit.

Ontmoet de cast

Cast