Overslaan en naar de inhoud gaan

Liss Walravens

Rhonda Graam

Liss Walravens begon haar opleiding aan de dansacademie in Tilburg, richting musicaltheater. Uiteindelijk behaalde zij haar diploma’s op de afdeling Muziektheater op het conservatorium van Tilburg (bachelor & master). Met zang als hoofdvak kreeg zij voornamelijk les van Edward Hoepelman. Op dit moment studeert ze onder leiding van Daan Smits.

Theater
De afgelopen jaren was zij te zien in verschillende theaterproducties, zoals Diana & Zonen, Herrie in de Keuken, Aïda in Concert, The Addams Family, Was getekend, Annie M.G. Schmidt, Soldaat van Oranje, Billy Elliot, Love Story, Een Wintersprookje en The Wild Party, en in concertante versies van West Side Story.

Televisie
Verder speelde zij de rol van Sara in de Disney-serie OnTour, presenteerde ze voor de tv-zender Disney Channel en was ze te zien in de NPO-serie Jeuk.

Overig
Ze presenteerde Violetta Live (Disney) in Ahoy Rotterdam en organiseerde, samen met haar vrienden, het Cluster-concert in het DeLaMar Theater te Amsterdam. Daarnaast spreekt ze ook (luister)boeken in.