Overslaan en naar de inhoud gaan

Stefan Kogel

Erwin Bach

Hij was te zien in de hoofdrol in de musical De Jantjes, Heerlijk duurt het langst, Het meisje met het rode haar, Jersey Boys, Volendam de Musical, Soldaat van Oranje. 

Stefan studeerde in 2010 af aan de Frank Sanders Akademie. Hij volgde zanglessen bij Esther Hart, Jimmy Hutchinson, Margot Giselle en Edward Hoepelman. 

Hij was te zien in de hoofdrol in de musical De Jantjes, Heerlijk duurt het langst, Het meisje met het rode haar, Jersey Boys, Volendam de Musical, Soldaat van Oranje en in verschillende toneelstukken zoals Waarom mannen seks willen en vrouwen liefde. Als stemacteur verleende hij zijn stem aan verschillende tekenfilms en aan Mary Poppins 2, waarin hij de mannelijke hoofdrol speelde.

Naast zijn werk als musicalartiest, acteur en zanger is hij leadzanger van de Nederpop All Stars, een band bestaande uit gevestigde namen uit de Nederpop. Zo speelt hij met muzikanten uit Het Goede Doel, Allerliefste en Ramses Shaffy, en werkt hij samen met Henk Westbroek, Lois Lane & Sander van Herk.