Overslaan en naar de inhoud gaan

Receptioniste

Amsterdam · Part time · Office Facilities

Voor versterking van het receptieteam op ons internationale hoofdkantoor aan De Boelelaan te Amsterdam zoeken wij per direct een:

Receptionist(e) voor 12 uur per week (2 diensten)

Wij zoeken een representatieve receptionist(e) die zich verantwoordelijk voelt voor het op een professionele wijze afhandelen van de receptietaken

De afdeling
De afdeling Facilitaire Zaken bestaat uit een International Facility Manager, een medewerker Facilitaire Zaken, een beveiliger/huismeester en het receptieteam.

Jouw werkzaamheden als receptionist(e) zijn

Als receptionist(e) ben je het eerste aanspreekpunt en tevens visitekaartje van ons bedrijf. Het op professionele wijze ontvangen van onze gasten en medewerkers en het op efficiënte manier afhandelen van alle telefoongesprekken vormen dan ook de kern van deze baan. Ook enkele administratieve taken zoals postverwerking, het regelen van koeriers en het boeken van de vergaderkamers behoren tot de taken.

Het betreft een functie op basis van een minimum-uren garantie waarbij je minstens 2 diensten per week werkt. De doordeweekse diensten  zijn in de ochtend van 07.20-13.30 uur of in de middag van 13.30-19.30 uur. Daarnaast kan het, in overleg, ook mogelijk zijn dat je diensten in het weekend werkt van 9.00 tot 18.00 uur.

Van een receptionist(e) verwachten wij
Wij zoeken een kandidaat met relevante werkervaring in een commerciële werkomgeving. Je spreekt en schrijft algemeen beschaafd Nederlands en ook je Engelse spreekvaardigheid is goed. Duits is een pré. Daarnaast heb je een representatief voorkomen, en ben je zowel collegiaal, stressbestendig als flexibel. Je bent oplossingsgericht en in staat om goed zelfstandig te werken. 

Ons aanbod
Een leuke functie om bijvoorbeeld naast een studie te doen, in een inspirerende en levendige werkomgeving in een mooi pand aan De Boelelaan 30 te Amsterdam.

Interesse?
Zie jij jezelf als receptionist(e) werken binnen onze organisatie? Solliciteer dan direct en stuur je motivatiebrief en Curriculum Vitae via de onderstaande “solliciteren” knop.

Bekijk ook voor meer informatie onze website www.stage-entertainment.com