Overslaan en naar de inhoud gaan

Stagiair(e) International Sales & Marketing

Amsterdam · Full time · Office Facilities

We zoeken per januari / februari een Stagiair(e) International Sales & Marketing

Ben jij onze nieuwe Sales & Marketing stagiair(e)? Dan kun je zelfstandig aan de slag binnen het Internationale Commerciële team, met begeleiding van de verschillende experts in het team. We laten je natuurlijk niet zwemmen, maar je gaat zeker wel veel leren!

Ons Group Commercial Team in Amsterdam bestaat uit de Group Commercial Director met in zijn team de International Marketing Director, International E-commerce Director, International Business Analytics & Optimization Director en International Sales Strategy Manager.

Het Group Commercial Team in Amsterdam werkt nauw samen met de lokale Commercial teams in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Rusland, UK en US.  

Jaarlijks bezoeken zo’n 7 miljoen mensen een theatervoorstelling in één van onze theaters. Het Group Commercial Team ondersteunt de lokale teams met strategische advisering op het gebied van marketing, (social) media en sales, uitwisseling van expertise en benchmarking, het uitrollen van state of the art digital marketing technologie en het implementeren van marketing & consumer intelligence systemen en processen. Vanuit het team worden ook diverse strategische projecten aangestuurd die de landen helpen om hun commerciële performance structureel te verbeteren.

Wat doe je als stagiair(e) International Sales & Marketing

 • Je helpt mee bij het opzetten van internationale klantenonderzoeken naar nieuwe theaterproducties;
 • Je maakt analyses van marktonderzoeken, sales resultaten en maakt de verschillen tussen klantsegmenten en landen inzichtelijk;
 • Je maakt presentaties en doet aanbevelingen gebaseerd op analyses van uiteenlopende data;
 • Je biedt ondersteuning aan het projectmanagement van verschillende sales en marketing projecten zoals op het gebied van eCommerce, klantsegmentatie, marktsegmentatie, en de effectiviteit van media uitgaven;
 • Je draagt ideeën aan over optimalisatie van marketing en media;

Wat verwachten wij van onze toekomstige stage-collega?

 • Je volgt een relevante opleiding op HBO- of WO-niveau (bijv. in de richtingen Commerciële economie, Business Studies, Media & Entertainment Management);
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen;
 • Je bent een multi-tasker die snel kan schakelen;
 • Je vindt contact met (internationale) collega’s leuk en zoekt graag afstemming;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je hebt ervaring met Excel en Powerpoint;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit, bent leergierig, enthousiast, creatief, proactief;
 • Je bent fulltime beschikbaar voor ten minste 5 maanden vanaf begin januari;
 • Je vindt het leuk om dagelijks naar Amsterdam te komen;

Wat bieden wij je
Wij bieden je een veelzijdige en uitdagende stage in een succesvol en dynamisch bedrijf. Tijdens je stage word je intensief begeleid door de International Marketing Director en ben je echt onderdeel van het team. De standplaats van de stage is het hoofdkantoor van Stage Entertainment in Amsterdam. Tevens ontvang je een marktconforme stagevergoeding.

Dit betreft een meewerkstage, geen snuffel of afstudeerstage.

Wie zijn wij? 
Stage Entertainment B.V. is één van ’s werelds grootste theaterproducenten en creëert en produceert hoogwaardige musicals en theatershows voor voornamelijk de Europese markt.