Overslaan en naar de inhoud gaan

stagiair(e) Shows & Events

Amsterdam - Office · Full time · Intern

Het AFAS Circustheater/Beatrix Theater is jaarlijks per januari/februari en augustus/september op zoek naar 2: 

Stagiair(e)s Shows & Events

Elke stagiair(e) Shows & Events zal zijn eigen focusgebied krijgen, te weten één stagiair(e) met focus Marketing en één stagiair(e) met focus Operations en Hospitality. 

De afdeling
De afdeling Stage Theaters Programmering staat garant voor een ontspannen avond uit in het AFAS Circustheater in Scheveningen en het Beatrix Theater in Utrecht. Als onderdeel van Stage Entertainment, is de afdeling Stage Theaters Programmering verantwoordelijk voor het verzorgen van de aanvullende programmering in de twee theaters van Stage Theaters Nederlands, te weten: AFAS Circustheater en Beatrix Theater. Daarbij horen tevens diverse events, waar voornamelijk in het AFAS Circustheater sprake van is.

Wat doe je als Stagiair(e) Shows & Events:
• Tijdens deze stage ben je werkzaam voor de aanvullende shows in het AFAS Circustheater en/of Beatrix Theater; 
• Je werkt in teamverband mee aan het realiseren van de gestelde targets van de afdeling Stage Theaters Programmering;
• Je werkzaamheden zullen bestaan uit o.a. de coördinatie van de voorstellingen in het AFAS Circustheater/Beatrix Theater; interne communicatie d.m.v. partysheets, contacten met leveranciers en technische crews, verwerken van technische gegevens;
• Je coördineert de marketing & publiciteit van de aanvullende shows in het AFAS Circustheater/Beatrix Theater; samenstellen van nieuwsbrieven; monitoren van de social media van de theaters; uitdenken en opzetten van acties in samenwerking met impresariaten.  
Kortom een dynamische en zelfstandige functie met een duidelijk ‘eigen’ takenpakket. Je kan in overleg een afstudeeronderzoek of opdracht uitvoeren.

Wat verwachten wij van een Stagiair(e) Shows & Events:
• Je zit in het derde- of vierde jaar van een commerciële en/of gastgerichte hbo-studie;
• Je bent enthousiast, zelfstandig, commercieel, creatief en een organisatorisch talent;
• Je hebt een probleemoplossend- financieel onderlegd vermogen en een proactieve instelling;
• Je ambieert het om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en biedt een toegevoegde waarde aan het team; 
• Je bent fulltime beschikbaar voor ten minste 5 maanden tot 10 maanden. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die 10 maanden beschikbaar is.

Wat bieden wij je?
Wij bieden je een veelzijdige en uitdagende stage in een succesvol en dynamisch bedrijf. Tijdens je stage word je begeleid door specialisten in het vakgebied. De standplaats van de stage is het AFAS Circustheater in Scheveningen. Tevens ontvang je een marktconforme stagevergoeding.

Interesse in deze dynamische stageplek?
Reageer dan via de button op de website en upload je cv en motivatie t.a.v. Esther van Amsterdam. Voor vragen kun je contact opnemen met Esther via esther.van.amsterdam@stage-entertainment.com.