Overslaan en naar de inhoud gaan
Volg

Venna van den Bosch

Venna speelde als kind in verschillende musicals, van Verlinde Entertainment, Stage Entertainment en Efteling producties, zoals Martha in The sound of Music, Luisa in Zorro, Annie in Annie de musical, Anura in Klaas Vaak en Louisa in The Sound of Music.

Venna speelde als kind in verschillende musicals, van Verlinde Entertainment, Stage Entertainment en Efteling producties, zoals Martha in The sound of Music, Luisa in Zorro, Annie in Annie de musical, Anura in Klaas Vaak en Louisa in The Sound of Music. Ook speelde ze verschillende rollen in televisieseries, zoals Naima in Lost in the Game, Kelsey in #Kelseyislelijk, Nina in Forever en Justine in de slet van 6VWO.


Vanaf haar 8e jaar spreekt ze veel stemmen in, live-action en animatie. Zoals Torra in Star Wars, Kiara in the Lion Guard, Ramona in Fullerhouse, Gina in High School Musical e.v.a.


Ze volgde de VO aan de Frank Sanders Akademie, Jaargang Junior van Kemna, zanglessen van Alfons Verreijt en volgt momenteel de opleiding Filmacteur Faaam aan het mediacollege in Amsterdam.