werken-bij-stage-entertainment-header

Kaartverkoop

Kaarten voor shows koop je online, telefonisch via Eventim op 0900-100 10 30 (45cpm) of bij de theaterkassa van het AFAS Circustheater of het Beatrix Theater.

Antwoorden op vragen over jouw (online) bestelling vind je op de pagina klantenservice van Eventim.

 

 • Hoeveel kost een kaart voor een voorstelling?

  De prijzen van de toegangskaarten staan vermeld op de pagina van de betreffende voorstelling. Bij veel voorstellingen is er een verschil in rangen en dagen. Zo zijn de toegangsbewijzen voor veel musicals op dinsdagavond goedkoper dan op zaterdagavond.

  Weet waar je koopt
  Dagelijks kopen duizenden mensen hun kaartjes voor concerten, theatervoorstellingen, voetbalwedstrijden en andere evenementen via internet. Wat velen niet weten, is dat er naast de officiële online verkooppunten ook veel websites zijn die op grote schaal kaarten opkopen en doorverkopen. Hun enige doel is het maken van winst. Op deze website en Eventim.nl staan de juiste toegangsprijzen vermeld.

  Meer informatie over doorverkoopwebsites

   

 • Wat zijn de openingstijden van de theaterkassa van het Beatrix Theater?

  Het Beatrix Theater heeft een eigen theaterkassa. Hier kun je kaarten kopen, reserveren, betalen en afhalen. De kassa is telefonisch niet bereikbaar. Bij de theaterkassa kun je contant betalen en pinnen. Daarnaast kun je je Musical Card, PODIUM Cadeaukaart, musical- en theaterbonnen hier verzilveren. 

  Kijk hier voor de huidige openingstijden.

   

 • Wat zijn de openingstijden van de theaterkassa van het AFAS Circustheater?

  Het AFAS Circustheater heeft een eigen theaterkassa. Hier kun je kaarten kopen, reserveren, betalen en afhalen. De kassa is telefonisch niet bereikbaar. Bij de theaterkassa kun je contant betalen en pinnen. Daarnaast kun je je Musical Card, PODIUM Cadeaukaart, musical- en theaterbonnen verzilveren. 

  Kijk hier voor de huidige openingstijden.

   

 • Kan ik kaarten kopen met de Nationale Musical Cadeaucard?

  Ja, je kunt de Nationale Musical Cadeaucard inwisselen bij musicals van Stage Entertainment Nederland.

  Bekijk andere veelgestelde vragen over de Nationale Musical Cadeaucard

   

 • Met welke betaalmiddelen kan ik betalen bij de theaterkassa?

  Bij de theaterkassa's van het AFAS Circustheater en het Beatrix Theater kun je contant betalen en pinnen. Ook kun je musical- en theaterbonnen, de PODIUM Cadeaukaart en de Musical Card verzilveren.

   

 • Met welke betaalmiddelen kan ik online kaarten kopen?

  Je kunt bij Eventim.nl, afhankelijk van de door jou gekozen bestelmethode, betalen via iDEAL of per creditcard. 

   

 • Hoe kan ik telefonisch kaarten reserveren en betalen?

  Je kunt telefonisch kaarten reserveren via Eventim op 0900-100 10 30 (45cpm). Je kunt de kaarten betalen via credit card of iDeal.

  Meer informatie over betalen bij een telefonische bestelling vind je op de website van Eventim.

   

 • Ik wil mijn kaarten annuleren of wijzigen

  Gekochte kaarten kun je niet meer annuleren of wijzigen via Eventim.nl.

  Mocht je bij je reservering een annuleringsverzekering hebben afgesloten, deze biedt onder bepaalde omstandigheden vergoeding van de ticketprijs.

   

 • Ik ben mijn kaarten vergeten, wat nu?

  Bij de theaterkassa's van het AFAS Circustheater en het Beatrix Theater kun je je kaarten opnieuw laten printen. Dit kost 0,50 euro per kaart.

   

 • Hoe sluit ik een annuleringsverzekering af?

  Het kan voorkomen dat je onverwacht de voorstelling niet kunt bezoeken. De verzekering biedt onder bepaalde omstandigheden vergoeding van de ticketprijs. Details vind je in de verzekeringsvoorwaarden. De verzekering kan uitsluitend worden afgesloten tijdens de bestelling. Achteraf is dit helaas niet meer mogelijk.

   

 • Ik heb een andere vraag over kaartverkoop

  Voor andere vragen over (online) kaartverkoop verwijzen we je door naar de klantenservice van Eventim.nl.

   

 • Waarom is een stoel op een bepaalde dag premium en op een andere dag 1e rang?

  De rangindeling is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder podiumopbouw, afstand/hoek van een stoel tov. het podium en vraag/aanbod. Deze factoren kunnen per voorstelling verschillen, waardoor een andere rangindeling nodig is.

   

 • Waarom heb ik meer/minder betaald dan de persoon die naast mij zat in het theater?

  De prijs van een ticket is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder plek in de zaal, moment van aankoop, evt. speciale acties en vraag/aanbod. Hierdoor kan in principe elk ticket tegen een andere prijs worden verkocht.

   

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.