werken-bij-stage-entertainment-header

Onze theaters

We willen graag dat iedereen een onvergetelijke avond of middag beleeft in onze theaters. Daarom gelden er een aantal regels over het gebruik van mobiele telefoons, laatkomers, etcetera. Bekijk hieronder de huisregels van het AFAS Circustheater en het Beatrix Theater. Voor de huisregels van andere theaters kun je op de website van het betreffende theater kijken.

Huisregels van het DeLaMar Theater in Amsterdam

Huisregels

 • Mag ik foto-, film- en/of geluidsopnames maken tijdens de voorstellingen?

  Het is verboden om in de zaal foto-, film- en/of geluidsopnames te maken, tenzij er toestemming is verleend door de directie van het theater.

   

 • Mag ik mijn mobiele telefoon gebruiken tijdens de voorstelling?

  Het is niet toegestaan om tijdens de voorstelling je telefoon aan te laten staan. Ook trilstand kan storing veroorzaken bij de apparatuur van het theater. Bij spoedgevallen is het mogelijk de telefoon af te geven bij de theatershop, indien nodig zul je dan gewaarschuwd worden door onze medewerkers. 

   

 • Mag ik roken in het theater?

  Het AFAS Circustheater en het Beatrix Theater zijn rookvrije theaters.

   

 • Ik ben te laat, mag ik de zaal dan nog in?

  Na aanvang van de voorstelling wordt er nog beperkt toegang verleend. Hierna kun je na afloop van de pauze de zaal in.


Mindervaliden

Het AFAS Circustheater en het Beatrix Theater hebben verschillende voorzieningen voor mindervaliden. Informatie over voorzieningen in andere theaters vind je op hun eigen websites.

 • Hebben het Beatrix Theater en het AFAS Circustheater rolstoelplaatsen?

  Het Beatrix Theater en het AFAS Circustheater hebben rolstoelplaatsen. Begeleiders kunnen plaatsnemen in de rij naast de rolstoelplaatsen. Het theater is ook toegankelijk voor scootmobielen.

   

 • Moet ik apart reserveren voor een rolstoelplaats?

  Rolstoelplaatsen kun je alleen telefonisch reserveren via Eventim op telefoonnummer 0900-1330 (lokaal tarief). Dit nummer is uitsluitend in gebruik voor het maken van een reservering voor rolstoelplaatsen. Voor het maken van een reguliere reservering kun je bellen naar 0900-100 10 30 (45 cent per minuut).

   

 • Zijn er liften in de theaters?

  Het AFAS Circustheater en het Beatrix Theater hebben een lift die gebruikt kan worden door mensen met een rolstoel of scootmobiel. 

   

 • Hebben de theaters een aangepast toilet?

  Het AFAS Circustheater en het Beatrix Theater hebben een aangepast toilet op de begane grond.

   

 • Zijn er voorzieningen voor slechthorenden in de theaters?

  Het AFAS Circustheater en het Beatrix Theater zijn voorzien van een installatie voor slechthorenden. Deze gehoorondersteuning werkt op radiofrequentie. Je krijgt een ontvanger en een koptelefoon om het geluid te versterken. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs kun je de apparatuur lenen bij de theatershop. De theatershop vind je in de ontvangst foyer van het theater.

   

 • Zijn blindengeleidehonden en hulphonden toegestaan in de theaters?

  In het AFAS Circustheater en het Beatrix Theater zijn blindengeleidehonden en hulphonden toegstaan. Maak je reservering telefonisch via Eventim op 0900-1353 (45cpm) en meld dat je een blindengeleide- of hulphond mee neemt.

   

 • Zijn er invalidenparkeerplaatsen bij het Beatrix Theater?

  Op het parkeerterrein Jaarbeurs P1 en P3 zijn verschillende parkeerplaatsen gereserveerd voor mindervaliden. Hier kun je parkeren als je een geldige invalidenparkeerkaart hebt. De parkeerkaart moet zichtbaar achter de voorruit geplaatst worden. Op de website van de Jaarbeurs vind je meer informatie over invalidenparkeerplaatsen.

  De parkeerterreinen Jaarbeurs P4 en P5 liggen op ongeveer 25 minuten loopafstand van het Beatrix Theater. Dit kan onwenselijk zijn als een persoon slecht ter been is. Het is mogelijk om personen voor de ingang van het theater af te zetten. Iemand anders uit het gezelschap kan vervolgens de auto parkeren.

   

 • Zijn er invalidenparkeerplaatsen bij het AFAS Circustheater?

  Op het Circusplein direct naast het AFAS Circustheater zijn vier invalidenparkeerplaatsen. Hier kun je parkeren als je een invalideparkeerkaart hebt. Plaats deze zichtbaar achter de voorruit.

  Vanaf 1 januari 2013 is het helaas niet meer mogelijk om op vertoon van een invalidenparkeerkaart vrij te parkeren in de gemeente Den Haag. 

   

 • Zijn er toneelkijkers te koop in de theaters?

  In het AFAS Circustheater en het Beatrix Theater kun je geen toneelkijkers kopen.

   


Andere veelgestelde vragen

 • Zijn er kinderzitjes aanwezig in de theaters?

  Het AFAS Circustheater en het Beatrix Theater hebben stoelverhogers zodat kleine kinderen ook alles van de voorstelling kunnen zien. De stoelverhogers zijn te leen naast de Theatershop.

   

 • Kan ik de buggy of kinderwagen ergens neerzetten tijdens de voorstelling?

  Ja, je kunt in het AFAS Circustheater en het Beatrix Theater je buggy of kinderwagen ergens neerzetten tijdens de voorstelling. In het theater laat een van onze medewerkers je graag zien waar dat kan. 

   

 • Moet ik betalen voor de garderobe in de theaters?

  De kosten voor de garderobe in het Beatrix Theater en het AFAS Circustheater zitten bij de ticketprijs inbegrepen.

   

 • Is er WiFi in de theaters?

  Ja, het AFAS Circustheater en het Beatrix Theater hebben WiFi.

   

 • Kan ik een backstage rondleiding krijgen?

  Bij sommige musicals kun je een backstage rondleiding boeken. Kijk bij de arrangementen van de betreffende musical voor meer informatie.

  Rondleidingen voor onderwijsinstellingen

  Onderwijsinstellingen kunnen een aparte rondleiding krijgen in het AFAS Circustheater, zowel voor als achter de schermen. Wil je meer informatie over de rondleiding en de beschikbaarheid in het theater? Stuur ons een e-mail. 

   

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.