Simone_Kleinsma-Songs_from_the_Heart-theatershow-2008-header

2008

De theatershow Simone Songs from the Heart was te zien in 2008 en was een reizende productie.

Het verhaal van Simone Songs from the Heart

Simone - Songs from the Heart is tot en met 14 juni 2008 te zien in verschillende theaters in Nederland.

De eerste voorstelling was op 25 februari 2008 in Theater Spant, Bussum. Tussendoor speelde Simone Kleinsma ook nog in Sunset Boulevard en daarna kreeg deze voorstelling wegens overweldigend succes een verlenging tot en met 11 maart 2010.

In dit bruisende theaterconcert zingt Simone haar persoonlijke favorieten en voert zij, samen met een live-orkest onder leiding van Kino Haitsma, het publiek langs een muzikaal wereldrepertoire. Van evergreens tot aan musicalhits, maar ook easy listening en speciaal voor de voorstelling geschreven Nederlandse nummers maken onderdeel uit van haar theaterconcert. In de show wordt Simone terzijde gestaan door Daan Wijnands en Joost de Jong.

Simone Kleinsma speelde eerder hoofdrollen in o.a. Les Misérables, Sweet Charity, Funny Girl, Sweeny Todd, Joe-De Musical, Chicago, Fosse en Mamma Mia!. Voor deze laatste productie ontving zij in 2004 een John Kraaijkamp Musical Award. Op televisie was ze te zien in Simone & Friends en Kees en Co, hiervoor ontving zij in 1999 de Academy Award voor Beste Comedy Actrice. Zij bracht drie solo-cd"s uit, Een deel van mij en Met open ogen en in 2004 bracht ze de cd/dvd Simone Kleinsma Sings Doris Day. In 2001 ontving Simone de Gouden Harp voor haar bijdrage aan de kleinkunst. Simone was te zien in het toneelstuk One Flew Over The Cuckoo"s Nest en in de muziektheaterproductie Aan het Einde van de Regenboog. In oktober 2008 was Simone te zien in de grote reizende musical Sunset Boulevard.

Cast & Creatives

Artiesten
Simone Kleinsma Daan Wijnands Joost de Jong
Regie
Guus Verstraete
Producent
Joop van den Ende Theaterproducties

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.