Simone_Songbook-theatershow-2010-header
In 1999 ontving Simone Kleinsma de Academy Award voor Beste Comedy Actrice voor haar rol van Kees in Kees En Co.

Fact

2010

De theatershow Simone Songbook was te zien in 2010 en was een reizende productie.

Het verhaal van Simone Songbook

Op 6 december 2010 ging Songbook in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam. De voorstelling met Simone Kleinsma was een reizende productie. De laatste voorstelling was op zondag 3 september 2011.

Na het succes van haar theaterconcert was Simone Kleinsma weer terug in de Nederlandse theaters. Die keer met een compleet andere show, maar met het vertrouwde gevoel van Simone Kleinsma. 'Songbook' is een geheel nieuwe, stijlvolle, swingende en ontroerende personality show! Na het succes van haar theaterconcert is Simone Kleinsma het komend seizoen weer terug in de Nederlandse theaters. Dit keer met een compleet andere show, maar met het vertrouwde gevoel van Simone Kleinsma.

Simone's Songbook geeft het publiek een kijkje in de muzikale ziel van een unieke theaterpersoonlijkheid in een eigentijdse show vol kleine liedjes en grote songs. Simone zingt, zoals alleen zij dat kan, een scala aan luisterliedjes, pop, kleinkunst, musical en pure showbizz. Met geheel persoonlijke interpretaties van bekende Nederlandse en internationale nummers èn als primeur - speciaal voor dit nieuwe programma - een voor Simone geschreven en gecomponeerd nieuw repertoire.

Simone_Songbook-theatershow-2010-scenefotografie-4

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.