5.DG_affiche_A2_Nieuw_V2
SMAAKVOL, VEELZIJDIG EN DOORLEEFDE PERFORMANCE

VOLKSKRANT

****
EEN MAJESTUEUS MOOIE VOORSTELLING

AD

****
KLEINSMA VERSCHRIKKELIJK STERK

DAGBLAD VAN HET NOORDEN

****

Gestopt

Simone! was te zien in seizoen 2015-2016 in diverse theaters

Het verhaal van Simone!

Na twee succesvolle eigen shows en veelvuldig geprezen hoofdrollen in musicals is Simone Kleinsma terug in de theaters met een nieuw soloprogramma.

Een buitenkans om de vrouw achter de vedette beter te leren kennen. In deze intieme voorstelling komen ze allemaal samen: de zangeres, de musicalster, kleinkunstenaar en actrice. Maar bovenal de vrouw zelf: in deze kleine show is Simone persoonlijker dan ooit.  Begeleid door Bernd van de Bos op de vleugel haalt Simone vroege herinneringen op, deelt  ze haar dromen, maar ook haar onzekerheid en verdriet.  Zingend en spelend verklaart ze de liefde, mijmert, grapt, vervloekt en klapt uit de school. Lang gekoesterde liedjes worden afgewisseld met gloedvolle nieuwe teksten die liefdevol en genadeloos verwoorden waar Simone nu staat. Een compleet en actueel portret van een gerijpte rasartiest die reflecteert op hoe ze tot nu toe geleefd heeft.  En die, als ze het zelf voor het zeggen heeft, nog een heel leven heeft te gaan. De titel van het programma vat de inhoud volgens ons prima samen.

Dit is Simone, met een uitroepteken. Wees welkom dus, bij  .... Simone!

Cast & Crew

ARTIEST
SIMONE KLEINSMA
PIANIST
BERND VAN DEN BOS
REGIE
MARTIN MICHEL
SCRIPT
FRANK HOUTAPPELS
ARRANGEMENTEN
BERND VAN DEN BOS
VORMGEVING & LICHTONTWERP
HENK JAN VAN BEEK
KOSTUUMONTWERP
COCKY VAN HUIJKELOM
GELUIDSONTWERP
RAMON VAN STEE
TECHNISCHE SUPERVISIE
ED WIELSTRA
UITVOEREND PRODUCENT
MIEL GOUDA
CREATIEF DIRECTEUR
MAURICE WIJNEN
PRODUCTIONEEL DIRECTEUR
BARBARA WITTEBOL
PRODUCENTEN
JOOP VAN DEN ENDE ALBERT VERLINDE

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.