Aida_banner_SENL_HeaderHome_2560x1280px_pluslogos
Terug naar Concert

Aida in Concert

Uniek musicalconcert in de open lucht!

Na twee uitverkochte edities van Elisabeth in Concert in 2017 en 2018, wordt de traditie deze zomer voortgezet met een speciale concertversie van Aida. De geliefde musical die alleen in Nederland al meer dan 1,2 miljoen bezoekers trok. Geniet van de fantastische muziek van Elton John en een echte musicalsterrencast, waaronder April DarbyWillemijn VerkaikFreek Bartels en Tony Neef. Alléén van 20 t/m 30 juni op het festivalterrein van het Autotron in ‘s-Hertogenbosch Cultuurstad van het Zuiden. Boek nu en beleef een onvergetelijke avond uit in de open lucht.

Het verhaal
Aida, een prinses uit Nubië, wordt aan de oever van de Nijl gevangen genomen door de Egyptische legerkapitein Radames. Niet wetend wie zij is, schenkt hij haar als slavin aan zijn verloofde Amneris, dochter van de farao. Wat volgt is een dramatisch, hartstochtelijk verhaal vol verwarring, onmogelijke keuzes en brandende liefde. Je voelt het allemaal in de geweldige muziek en de schitterende, Nederlandse songteksten. Geloof ons: dit wil je echt niet missen!

Maak je avond compleet
Met een borrelbag of een diner vooraf, wordt het helemaal een heerlijke avond. Daarnaast kun je voorafgaand aan het concert ook genieten van een hapje en een drankje bij een van de diverse foodtrucks op het festivalterrein. Klik hier voor meer informatie en om eventuele extra’s eenvoudig te boeken. Daarnaast vind je op deze pagina ook meer informatie over de bereikbaarheid met het OV en de parkeermogelijkheden.

 

REACTIES OP AIDA IN CONCERT

Aida in concert en meer...

Foto's en video's, het laatste nieuws, praktische informatie

Meer nieuws

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.