Terug naar Cast

Radames

Freek Bartels

Biografie

Freek begon zijn carrière in 2001 bij de MusicAllFactory in Tilburg. Hij zette in 2004 zijn studie voort bij het Fontys Conservatorium, waar hij zangles kreeg van Edward Hoepelman

In theater was hij te zien in oa Into The Woods (2006), Les Misérables (2008) en als Joseph in Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. In 2013 was hij te zien in het succesvolle theaterstuk The Normal Heart, die in 2014 in reprise ging. Hij stond naast Simone Kleinsma in de musical Next to Normal (2011), speelde Oliver Barrett IV in Love Story( 2013/14) als Gaston in Beauty and the Beast (2015) en was hij te zien in Moeders en Zonen met Paul de Leeuw en Anne Wil Blankers. Hij speelde in A new Brain op de NSDM werf & de musical She loves me afgelopen zomer, daarnaast speelde hij samen met Stanley Burleson From Sammy with Love en heeft hij net de voorstelling Showponies afgerond met oa Alex Klaassen. Aankomend jaar zal hij o.a. te zien zijn in Best of Broadway & Aida.

Naast theater en musical speelde hij in de telefilm Sneeuwwitje en de Zeven Kleine Mensen, was hij in 2014 mede presentator van Fort Boyard en was hij een van de finalisten van Wie Is De Mol? seizoen 14. In 2016/17 was hij te zien in de televisieserie Petticoat in de rol van Maurice. Hij speelde ook nog in Jeuk en All You Need is Love. 

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.