Header Hazes 2560 x 1280 px
Terug naar Concert

André Hazes live met zijn Band in het Circustheater!

Te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen - 9 april 2019

Op dinsdag 9 april aanstaande is het zover. Dan geeft André één van zijn eerste grote theaterconcerten. En dat in misschien wel het mooiste theater van Nederland, het AFAS Circustheater Scheveningen. Hij zingt dan al zijn hits!

Het thema is dan ook: LEEF! Eén van André zijn grootste hits. En dit thema pas haarfijn bij KWF Kankerbestrijding. De producent doneert namelijk van iedere verkochte 1e en 2e rang kaart € 2,50 aan KWF!
En dat allemaal met een gouden randje..... namelijk in het kader van 35 jaar Sterren aan Zee concerten zal André u met zijn Band u een onvergetelijke feestelijke avond bezorgen met enkele grote verassingen........ één groot feest zal het worden!

Boek snel uw kaarten want de concerten van André Hazes zijn binnen een mum van tijd uitverkocht!

 

Kaarten: 1e rang € 51
Gouden rangkaarten zijn de allermooiste plaatsen in de zaal incl. een kopje koffie of thee en Platina rangkaarten zijn op rij 1, 2, 3 en 4.  

Vooraf en na het concert zal de bekende pianist Dennis de Bruijn de mooiste liedjes van André spelen op een grote concertvleugel!

 

Algemene informatie: www.musicoflife.nl

 

 

 

 

 

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.