Hazes banner EVENTIM 2560 x 1280 px
Terug naar Concert

Andre Hazes in AFAS Circustheater

Zijn enige theaterconcert van 2020!

Op maandag 20 april aanstaande is het weer zover. Dan komt Andre voor de 2e keer naar Scheveningen om een concert te geven in het mooiste theater van Nederland, het Circustheater. Het was afgelopen jaar de eerste keer dat hij een groot theaterconcert gaf. Maandag 20 april aanstaande geeft hij weer een exclusief concert en is dan ook zijn enige theaterconcert van 2020!

Andre: Het concert in Circustheater is het mooiste concert wat ik ooit gegeven heb! Het is zo'n geweldig theater. Sfeer, warmte, geweldig licht en geluid, en klink nergens zo mooi als in het AFAS Circustheater. Samen met mijn fantastische band zing ik mijn hits met enkele grote verassingen. ....het zal één groot feest worden!

Het thema is: LEEF! Eén van André zijn grootste hits. En dit thema pas haarfijn bij KWF Kankerbestrijding.

Vooraf en na afloop zal de bekende pianist Dennis de Bruijn bekende Nederlands talige liedjes spelen op een grote concertvleugel in de foyer! 

Van ieder verkocht kaartje gaat € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.