MikePeterson_AFAS_FB-event
Terug naar Concert

Mike Peterson in AFAS Circustheater

Zanger Mike Peterson ziet op 9 december 2019 een langgekoesterde droom in vervulling gaan. Die dag geeft hij met volledige live band een concert in het Afas Circustheater in Scheveningen. Dit maakte de zanger zojuist bekend op RadioNL. De kaartverkoop voor dit concert is daarmee gestart.

Mike heeft zijn sporen in de Nederlandse muziekwereld reeds ruimschoots verdiend. De zanger, inmiddels 44 jaar oud, begon zijn carrière op 11 jarige leeftijd. Toen nog hier en daar een liedje meezingen tijdens optredens van andere artiesten. Het duurde echter niet lang voordat hij zelf gevraagd werd voor een solo optredens en zo kwam het dat hij al op 17 jarige leeftijd in het voorprogramma stond van soullegende Lou Rawls. Mike stond al met de Toppers in de Amsterdam ArenA en mocht het voorprogramma verzorgen van Ruth Jacott tijdens haar theatertournee.Tijdens het populaire TV programma Bloed, Zweet en Tranen behaalde hij de finale en in 2019 tekent hij een platencontract bij Dino Music. Mike werkt volop aan nieuwe muziek en kan niet wachten om dit aan het einde van het jaar aan het publiek te laten horen tijdens zijn show in het Scheveningse Afas Circustheater.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.