Bezoek deze show

Voor groepen vanaf 10+ personen, neem dan graag telefonisch contact met ons op.

Bel 088-0112600

Eventim button Froger 2560 X 1280 px
Terug naar Concert

René Froger - Favourites in Concert

Rene Froger na 3 jaar terug in het Circustheater met sfeervol december concert!

Het AFAS Circustheater zal op maandag 16 december aanstaande omgetoverd zijn in

kerstsferen en zal Rene Froger een groot sfeervol,  eenmalig december concert geven in het prachtige Scheveningen. Hét theater waar hij zo graag optreed en wat ook gerekend mag worden tot een van de mooiste theaters van Nederland!

Dit december concert van Rene zal zorgen voor kwaliteit, een avond lang zingen, swingen en genieten van de ras entertainer nummer 1. Van de Engelstalige powerballades en swingende evergreens tot aan de Nederlandstalige meezingers; echt alle muzikale pareltjes passeren de revue. Het ultieme decemberconcert der herkenning! Een muzikale smaakmaker van de bovenste plank die bewijst niet voor niets ruim 30 jaar borg te staan voor uitverkochte concerten. Samen met zijn orkest en de Frogettes zal hij u ook nu weer weten te verrassen.

Omdat Froger graag in dit prachtige theater staat en zijn muziek hier mooier klinkt dan waar ook voorspellen we dat dit unieke december concert in het Circustheater dan ook snel zal vollopen. Reserveer daarom nu de mooiste plaatsen en hoor en zie Rene waar hij zo graag optreed! Het zal voor iedereen een onvergetelijke avond worden.

Vooraf en tijdens de pauze zal de bekende pianist Dennis de Bruijn ook alle grote hits van Rene spelen op een grote concertvleugel! 

Van ieder verkocht kaartje gaat € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding.

 

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.