Header Cats 2560 x 1280 px
Terug naar Concert

De grootste hits van The Cats

Op maandag 10 juni aanstaande (2e pinksterdag) speelt voor de 2e keer de immens populaire Band Tribute To The Cats Band in misschien wel het mooiste theaters van Nederland, het AFAS Circustheater Scheveningen. Dit bijzondere en grote The Cats theaterconcert van 2019 begint om 20.15 uur!

Tribute To The Cats Band
Volendam stond tijdens de Paasdagen in het teken van de Tribute To The Cats Band. Drie keer speelden ze in een uitverkocht stadion en gelet op de wanhopige vraag naar kaartjes op Facebook, hadden ze de zaal makkelijk nog een paar keer kunnen uitverkopen. Het is vijftig jaar geleden dat de roemruchte band The Cats werd opgericht. Hele generaties groeiden op met de muziek die aan de basis zou staan van het begrip Palingsound. The Cats is onderdeel geworden van het Volendammer DNA.

In 2002 werd in Volendam een muzikaal eerbetoon gebracht aan The Cats, in de jaren 60 de grondleggers van wat later als de ‘Palingsound’ werd aangeduid. Het bleef niet bij dit eenmalige optreden, want de wijze waarop de Tribute To The Cats Band de hits van hun legendarische dorpsgenoten nieuw leven had ingeblazen was bijna een kopie van oude Cats !


Inmiddels zijn we ruim 15 jaar en meer dan 600 concerten verder. ‘Lea’, ‘Why’, ‘Marian’, ‘Times Were When’ en niet te vergeten de wereldhit ‘One Way Wind’ zorgen wekelijks in het land voor een feest der herkenning.
De bezoekers van de concerten van de Tribute To The Cats Band,  zijn vroeger voor een groot deel ook de bezoekers van de concerten van The Cats geweest. Maar bij de grote schare fans die zich inmiddels rond de band heeft verzameld sluiten zich ook heel veel jonge mensen aan, omdat ze aan een avondje Catsmuziek veel gezelligheid en plezier beleven.  Oude tijden herleven.

Misschien nog wel het meest trots op het succes en de populariteit van de Tribute To The Cats Band zijn de oorspronkelijke bandleden van The Cats zelf. Dat heeft onder meer al geleid tot enkele gastoptredens, waarbij zowel op het podium als in de zaal vele emoties los kwamen.” Met als hoogtepunt , het 15 jarig bestaan in een uitverkocht  AFAS-Live theater.
Nu er zelfs vraag is uit Duitsland, België en Indonesië en ook grote zalen als het Circustheater Scheveningen en Carré Amsterdam hebben geïnformeerd naar de TTTCB, lijkt aan het succesverhaal nog lang geen einde te komen. En dat is maar goed ook, want de muziek van The Cats is tijdloos en verdient een groot podium en veel fans!

En waar kun je dat het beste vieren mét de fans van The Cats Band? natuurlijk, in één van de mooiste theaters van Nederland, het Circustheater Scheveningen. Boek snel uw kaarten want de concerten van Tribute To The Cats Band zijn snel uitverkocht! 

Ook zal vooraf en in de pauze de bekende pianist Dennis de Bruijn de mooie liedjes van The Cats spelen op een grote concertvleugel!

Kaarten: 1e rang € 32 / 2e rang € 17 / Gouden rang: € 47 / Platina rang: € 95 Gouden rangkaarten zijn de allermooiste plaatsen in de zaal incl. een kopje koffie of thee en Platina rangkaarten zijn stoelen op rij 1, 2 en 3 incl koffie of thee.

 

Algemene informatie: www.musicoflife.nlWorldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.