Bezoek deze show

Voor groepen vanaf 10+ personen, neem dan graag telefonisch contact met ons op.

Bel 088-0112600

Promobeeld Doornroosje De Musical - liggend met logo - Fotografie Nick van Ormondt
Terug naar Familie

Doornroosje

Doornroosje De Musical

Na een succesvolle reeks van elf betoverende sprookjesmusicals, die jaarlijks bezocht worden door meer dan 100.000 bezoekers, blaast Van Hoorne Entertainment dit seizoen Doornroosje De Musical compleet nieuw leven in. Het wereldberoemde verhaal over het lieftallige prinsesje dat zich prikt aan een spinnewiel werd een aantal jaren geleden al omgetoverd tot een magische familievoorstelling en zal, in een geheel nieuw jasje, opnieuw een plekje veroveren in de harten van vele kinderen en hun (groot)ouders. In deze volledig nieuwe sprookjesmusical met een twist wordt de rol van Doornroosje gespeeld door Sita, die al eerder te zien was als de Kleine Zeemeermin en Rapunzel. Uiteraard mag het populaire tovenaarsduo, Titus & Fien, niet ontbreken. Ook zij keren natuurlijk terug in deze sprookjesvoorstelling voor de dagelijkse portie lachen, gieren, brullen!

Je valt zeker niet in slaap bij deze magische musical boordevol aanstekelijke liedjes, betoverende meerstemmigheid, vrolijke dansjes en hilarische humor! ‘Doornroosje De Musical’ is een adembenemende, feeërieke voorstelling voor de hele familie!

Het verhaal

In een land hier ver, ver vandaan leeft een prachtig prinsesje. Zo mooi, zo lief en vooral zo zoet, als de geur van bloeiende rode rozen op een warme zomerdag. Daarom noemen ze haar: Doornroosje. Samen met haar lieftallige peetmoeders, drie goede feeën, woont ze in een sprookjesachtig paleis. Dan is de grote dag aangebroken: Doornroosje is jarig! Vandaag wordt ze 21 jaar én gekroond tot koningin! Maar, ergens aan de andere kant van het dorp heeft de gemene tovenares Fien zo haar eigen plannen: zij wil zelf heersen over het land. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listige betovering. Zal de vreselijke slaapspreuk van Fien ooit verbroken worden of blijft Doornroosje voor altijd in dromenland?  

Kom verkleed!

Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet en kun je nog even lekker dansen bij de Sprookjesafterparty.

Productie-informatie

Titel:                      Doornroosje De Musical

Producent:           Van Hoorne Entertainment           

Artiest:                 Sita Vermeulen, Titus & Fien e.a.

Regie:                   Bas Groenenberg

Doelgroep:          Familie (4+)

Genre:                  Familiemusical

Duur:                     75 minuten         

Pauze:                   Nee

Website:              VanHoorne.com/Doornroosje

Fotocredits:         Nick van Ormondt

Overig:                  * De sprookjesmusicals van Van Hoorne Entertainment worden jaarlijks bezocht door ruim 100.000 gasten.

                               * Kinderen mogen verkleed als hun favoriete sprookjesfiguur naar het theater komen en kunnen deelnemen aan de Sprookjesverkleedwedstrijd.

                               * Na afloop van de voorstelling organiseert Van Hoorne Entertainment een swingende Sprookjesafterparty en een meet & greet met alle acteurs van Doornroosje De Musical in de foyer van het theater. 

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.