Ernst, Bobbie en de rest - Geklungel in de jungle - foto (c) rechtenvrij
Terug naar Familie

Ernst, Bobbie en de rest: Geklungel in de jungle

In deze nieuwste Ernst en Bobbie familieshow staan zoals gewoonlijk grappen, avontuur, spanning, meezingen en meedoen centraal. Ernst en Bobbie krijgen een onmogelijke opdracht: ze moeten een zeldzaam dier terugbrengen naar zijn natuurlijke omgeving. Om deze opdracht tot een goed einde te brengen, besluiten ze af te reizen naar de jungle. Het zou een makkelijke klus moeten worden maar natuurlijk gaat er weer veel, heel veel mis. Samen met de hulp van de kinderen uit de zaal loopt ook dit avontuur toch weer goed af. Een doldwaas en muzikaal avontuur waarin heel veel te lachen valt voor kinderen en minstens zo veel voor de ouders.

Het AD gaf deze voorstelling de maximale score van 5 sterren en schreef erover: ‘Ernst en Bobbie handhaven zich al 20 jaar met gemak aan de top van het kinderamusement in Nederland’ en ‘Ernst en Bobbie weten hun publiek te boeien en letterlijk in beweging te brengen. Er wordt gezongen, gejoeld, geschreeuwd en gegild. Het maakt Geklungel in de jungle tot een theaterbelevenis voor jong en oud.

Oorspronkelijk script

:

Erik van Trommel, Gert-Jan van den Ende

Liedteksten

:

Erik van Trommel, Gert-Jan van den Ende

Muziek

:

Erik van Trommel, Gert-Jan van den Ende

Regie                            

:

Erik van Trommel, Gert-Jan van den Ende

Producent

:

Trend Media

Tourneeplanning en

publiciteitsmateriaal

:

Senf Theaterpartners, Delft

tel. +31 (0)10 592 31 55 of www.senf.nl 

Website

:

www.trendmedia.nl/theater / www.ernstbobbie.nl

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.