Melissa Damayanti

Swing

Melissa, behaalde in 2020 haar Bachelor in Dans aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts in Amsterdam. Sindsdien heeft ze met enthousiasme haar stempel gedrukt op de wereld van de podiumkunsten. 

Melissa heeft haar passie voor dans gedeeld met diverse dansgezelschappen, waaronder Zero Dance Theatre, waar ze meewerkte aan "Past, Present, Zero” & “Frictie” onder leiding van Denden Karadeniz. Ze bracht haar hiphop kant tot leven bij Oxygen Company in "Delusion," gechoreografeerd door Jennifer Romen, en schitterde met een culturele reis in "Keturunan" met Art&, onder leiding van Cheroney Pelupessy.  

Naast haar succes in de theater- en danswereld, heeft Melissa haar vaardigheden ook kunnen tonen in het commerciële domein. Ze heeft opgetreden in diverse televisieprogramma's, waaronder "The Masked Singer," "Het Gouden Televizier-Ring Gala," "Dancing with the Stars" (België), en "Let's Dance" (Duitsland). Haar veelzijdigheid blijkt ook uit haar werk als model in campagnes en commercials voor vooraanstaande merken zoals Samsung, A Vogel en events zoals Amsterdam Fashion Week. 

“Disney's AIDA" is haar eerste musicalproductie waar ze haar passie voor dans en podiumkunsten blijft delen met het publiek.