Terug naar Cast

Eddie/Cover Sky/Assistant Dance Captain

Diego González-Clark

Opleiding

Diego studeerde, na het afronden van zijn Gymnasium, aan de Fontys Dansacademie waar hij de opleiding Musicaltheater volgde. Studeerde daarna aan de University of Arts Londen, London Studio Centre en behaalde in 2013 zijn Bachelor with Honours Degree in Music Theatre.

Theater/Televisie

Was te zien in Disney’s Beauty and the Beast. Ook was hij als kinderregisseur- en begeleider verantwoordelijk voor de Fletchers in The Bodyguard. Daarvoor speelde hij in WarHorse, waar hij als headpuppeteer de rollen van Joey en Topthorn vertolkte. Diego zat afgelopen seizoen in het ensemble van On Your Feet!

Overig

Was te zien als dansdocent Diego Lopez in alle seizoenen van de Nickelodeon televisieserie Spotlight. Is werkzaam als (stem)acteur en model voor tv commercials en fotoshoots. Is choreograaf en achtergronddanser bij Romy Monteiro.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.