Terug naar Cast

Ensemble/Cover Eddie

Kay Heijnen

Opleiding

Kay is in 2016 afgestuurd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, richting Jazz en Musical dans. Zanglessen kreeg hij van Ad van Dijk, Marco Braam en Roel van Kerckhoven. Masterclasses van Tony Neef, Paul Eenens en Bart Kiene. Spellessen van Bart- Jan te Boekhorst en Agnieta den Hartog. Danslessen van onder anderen Melise de Winter, Gerleen Balstra en Eddi de Bie.

Theater

Kay was te zien als swing in The Bodyguard, en in het ensemble van Hair de musical. Afgelopen seizoen was Kay te zien als IQ in Hairspray das Musical ”staatstheater Braunschweig” en in het ensemble en tevens als cover van Vince Fontaine - Teen Angel en Kenickie, in de Duitse tour van Grease das Musical.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.