Terug naar Cast

Ensemble/Cover Harrie/Cover Bart

Sjoerd Oomen

Opleiding

Afgestudeerd in 2008 aan de Fontys Hogeschool voor de kunsten Tilburg waar hij zangles had van Edward Hoepelman en Jack Breikers.

Theater/Televisie

Sjoerd was te zien in de originele cast van Ciske de Rat – de musical, Footloose, Ja Zuster, Nee Zuster, Legally Blonde, De Producers (NL/B), Robin Hood (B), als Alternate Shrek in Shrek – de Musical en als Chris de Vries in Soldaat van Oranje. Afgelopen seizoen was hij te zien in de musicalbewerking van Der Kleine Prinz (D).

Sjoerd heeft als zanger gewerkt voor Celebrity Cruises en speelde in originele en award-winnende shows als Elyria.

Overig

Sjoerd is met grote regelmaat te horen in een scala aan animatieseries en films als stemacteur en in verschillende commercials als voice-over.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.