Terug naar Recensies

 • Monique de Greef

  18 maart 14:06

  GEWELDIG! Wat een feest,wat een gave musical,heb hem door ziekte al 2 keer moeten missen en gisteren was het dan zo ver. Nurlaila (bekende van mij) had de rol van Donna én wow wat heeft ze toch een mooie stem. Ook de dochter van..Sofie dus...geweldige cast wat een goede stemmen,paar mannen wat minder vond ik maar verders heerlijk genoten van dagje Utrecht en heerlijk met treinretour weer naar huis! Geweldige dag zo gehad! Dankjewel iedereen! Rolstoelplaatsen écht super geregeld zoals altijd en aan einde toen iedereen ging staan nog mooi in het midden voor de trap alles mogen filmen! SUPER!!

 • Bianka

  18 maart 09:51

  Voor mijzelf al de 3e keer, voor mijn dochter de 1e keer. Een geweldige middag met Nurlaila als Donna, wat heeft zij ook een geweldige stem! Mamma Mia is een feest om naar te kijken en te luisteren. Het plezier van de gehele cast spat van het toneel! Top!

 • Esther

  17 maart 21:06

  Het weer ontzettend leuk, ook gezien toen met Simone Kleinsma. Maar deze musical was gewoon weer TOP! Zou er zo weer heen gaan!! Echt een aanrader!!!

 • Iris

  17 maart 20:03

  Gistermiddag 16 maart 2019 met mama mogen genieten van de musical. Is ondertussen onze jaarlijkse traditie geworden in het Beatrix Theater (The Bodyguard, On Your Feet, ...). Last-minute kaartjes gekocht, omdat we 'm stiekem toch wel héél graag wilden zien. Zang was ontzettend goed en van begin tot eind swing je mee met de muziek! Suuper genoten!

 • Sanne Hoek

  16 maart 13:17

  Alweer een ontzettende poos geleden dat ik ben geweest (zaterdag 23 februari)! Ondanks dat Antje er niet was en Nurlaila dus inviel was het ontzettend gaaf!!! ik zou zo nog tien keer heen willen!! Het is echt een ontzettend muzikale, swingende musical en past perfect bij de twee films! Ga zo door mensen!!

 • Lisa

  15 maart 11:05

  Aan Stage Entertainment, Laat astublieft op de uitmarkt dit jaar een nummer zoals 'Chiquitita' of 'Weet je moeder dat' zien op de Uitmarkt. Zo krijgen mensen een veel beter beeld hoe geweldig de musical is i.p.v. iets waar ze met z'n allen zingen. Dit zijn voor mij echt de hoogtepunten van de musical!

 • Marjolein

  14 maart 23:27

  Vandaag geweest... Wat een spektakel... Pakkend tot 't eind... Goede stemmen en ik persoonlijk vond 'm beter dan de vorige musical met Simone Kleinsma... (lag niet aan Simone trouwens) Antje kan zooooo goed zingen en verder was iedereen super enthousiast ❤️❤️❤️

 • S.

  10 maart 20:40

  Het was Geweldig!

 • Gerry Hofman

  10 maart 20:06

  Samen met mijn zus geweest vandaag prachtige musical uitstekende zang en hele goede cast. Aanrader !!

 • Heidy

  07 maart 12:55

  Gisteren met mijn 15-jarige dochter geweest. Een keer wat meer naar voren gaan zitten in de zaal, geweldige ervaring. Fantastische show, ook als je niet van Abba-muziek houdt. Goed naar het Nederlands vertaalde songs, pakkende teksten. Engels zingt makkelijker mee, maar ja, dat mag de pret niet drukken. Cast in 1 woord geweldig, ook de verschillende kleinere rollen. De hoofdrollen in het echt nog beter dan via radio of tv. Decor slim in elkaar gezet en gebruik van gemaakt. Voor herhaling vatbaar, maar dan liever wat goedkoper qua prijs 😁 Nu alleen nog een beter treinentraject in Nederland dat had de avond helemaal compleet gemaakt, daar kan Mamma Mia natuurlijk niets aandoen.

Wij horen graag jouw mening

Bestel kaarten voor MAMMA MIA!

Reserveer online of bel 0900 100 1030 (45cpm)

Voor groepen vanaf 10+ personen, neem dan graag telefonisch contact met ons op.

Bel 088-0112600

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.