Terug naar Recensies

 • Irene Dakkenhorst

  21 februari 17:11

  Gisteravond samen met mijn dochter geweest. Voor mijn 65e verjaardag gekregen. Fantastische plaatsen. Wat een waanzinnig mooie musical. Je weet gewoon niet waar je moet kijken, zo mooi. Prachtig geluid en wat een stemmen. Het overtrof mijn verwachtingen. Een absolute aanrader voor jong en oud.

 • Bart Jan

  09 februari 23:06

  Net bij de Lion king geweest met m'n gebroken voet. Gigantisch goede service gehad zodat ik toch heen kon met meer been ruimte en een krukje om m'n voet hoog te leggen. De musical zelf was meer dan ik er van had verwacht, prachtig geen woorden voor. Constant kippenvel! Tot in de puntjes geregeld en gedaan. 100 punten het beste wat ik ooit heb gezien qua theater

 • André Wijnand

  27 januari 11:57

  Gezien: zaterdagmiddag 26 januari 2019. gezelschap 4 volwassenen. algemene mening: Prachtig visueel spektakel. werkelijk schitterend, maar er is een maar: Orkest speelde soms zo hard dat zangers er bovenuit moesten komen. Gevolg: de gezongen tekst was dan niet te verstaan. Ook het snelle Vlaams van Timon was niet altijd te volgen. Niettemin genoten van de voorstelling.

 • Moniek. Messing

  26 december 19:36

  Het is zeker een prachtige musical. Ben zelf best kritisch, maar wel muzikaal. Al ik toch soms goed moest luisteren naar de uitspraak. In sommige momenten overheerst de muziek . De zang en uitspraak is minder hoorbaar. Articuleren is belangrijk.Bekijk het als positieve kritiek. Dit boven alles was het prachtig hoor!!! Geweldige prestatie hoor!!!!!!!

 • Daan Vreugdenhil

  23 november 19:36

  Wauw... Dat is het enigste woord wat (enigszins) past bij deze geweldige musical.... Ik ben een paar maanden geleden met mijn ouders bij deze musical geweest. Wat was dát schitterend! Natuurlijk heb ik de film in uit de jaren 90 gezien. Veel herkenningspunten in de musical kunnen ontdekken... ...maar het spectaculairste was nog die grote dieren die door de zaal richting het podium liepen. Heel knap gemaakt en super gaaf gedaan. Voor mij een van de beste musicals die ik gezien heb.

 • Eveline Jansen

  28 oktober 10:54

  Gisteren voor de verjaardag van mijn zusje met mijn moeder en beide zussen geweest.. ik wist dat het mooi zou zijn maar dit overtrof echt al mijn verwachtingen. Vanaf de eerste minuut kippenvel! De muziek, het perfect afgestelde licht, alle prachtige kostuums, de complete overgave van alle acteurs, alles samen is geen gewone musical meer te noemen maar echt een intense beleving. Alleen al bij het horen van de muziek via you tube krijg ik weer kippenvel en een brok in mijn keel. Wat was het geweldig. Immense waardering voor deze complete productie. Ik wil nog een keer! Een onvergetelijke ervaring. Dank.

 • yente van den aarsen

  11 oktober 17:51

  Hallo, Mijn naam is Yente. Ik ben 9 jaar. Ik heb de Lion King gezien. Ik zou heel graag mee willen doen, ik vind het heel mooi! Mag ik alstublieft een keer meedoen???? groetjes Yente

 • Maurits

  06 oktober 22:09

  Vandaag de matinee gezien, met mijn twee zoons, 7 en 8 jaar oud. Wat een impact, de prachtige beelden, kleuren en tonen, de sprankeling in spel en maskerdansen, mijn oudste vanavond in tranen: verdrietig omdat het al weer voorbij was... stichting correlatie 😅? Met fotoboek en cd nu op de bank, afkoelen, en SNEL WEER!!!! Dank jullie allemaal voor zoveel plezier en ontroering

 • Pascale

  29 september 21:46

  Magnifique spectacle. Magique.....mille merci à vous tous les comédiens les enfants les musiciens le spectacle.....des couleurs plein dans nos yeux du son dans nos coeurs et quelles magnifiques voix .... a voir et a revoir ......!!!

 • Anoniem

  17 september 07:38

  Koning van alle musicals, onvoorstelbaar mooi, that's all, I'm speechless 😍

Wij horen graag jouw mening

Bestel kaarten voor Disney's The Lion King

Reserveer online of bel 0900 100 1030 (45cpm)

Voor groepen vanaf 10+ personen, neem dan graag telefonisch contact met ons op.

Bel 088-0112600

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.