Terug naar Recensies

 • Charlotte en thysia

  23 juni 19:35

  KIPPENVEL..... van minuut één tot de laatste minuut!! Wat een waanzinnig mooie en geweldige show. Prachtige kostuums en zo levensecht.

 • Merel

  16 juni 16:48

  Vandaag naar de voorstelling geweest. Geweldig! Prachtige kostuums, zang en dans. Er is zoveel te zien! We hebben echt genoten.

 • Marlies

  10 juni 20:33

  Twee keer ben ik naar deze prachtige musical geweest. Ik kan mij gewoon niet voorstellen dat de musical straks echt stopt. Zo’n bijzonder verhaal en prachtig gespeeld. Wat een energie en liefde wordt er door de acteurs, zangers en dansers in hun rol en de musical gestopt. Bedankt allemaal!

 • Chelsea Stone

  02 juni 00:12

  Eén van de mooiste musicals die ik ooit gezien heb. Ik ben er vier keer geweest en ik blijf mij verbazen hoe fantastisch deze show is!

 • Martin Averesch

  26 mei 20:14

  We zijn naar de lion king geweest dankzij kaarten van de postcodeloterij. Eten en drinken erbij. De show was echt fenomenaal. Heb gewoon meerdere keren kippenvel gekregen. Zang en performance waren niet normaal goed van iedereen. Ben nog steeds onder de indruk en wil ZEKERS nog een keer de voorstelling zien. Hopelijk maken ze van de laatste voorstelling een DVD. Zo GAAF! Cast en iedereen BEDANKT!!!!

 • nova

  22 mei 10:06

  het was een super leuke musical en ik ga er altijd met een fijn gevoel heen

 • Anja v Gool-izelaar

  09 mei 09:13

  Ik ga vandaag voor de 3e keer en wederom kijk ik er erg naar uit. De 2e keer beleefde ik hem anders dan de 1e keer en dit zal vandaag zeker weer zo zijn. Dit werd mij al verteld in het restaurant van het theater door een alleraardigste medewerker, dat het iedere keer een andere beleving zal zijn ..........en hij heeft gelijk

 • Lisa

  03 mei 17:17

  Wat een prachtige musical, van begin tot eind onwijs genoten. In 1 woord GEWELDIG.

 • Diny

  02 mei 23:39

  Vandaag samen met 2 van mijn kleindochters geweest. We hebben alledrie genoten. In een woord geweldig.

 • Francien

  01 mei 19:51

  Geweldige musical, prachtige zang en dans, heel mooi decor, kleurijke kostuums!! Kortom we kwamen ogen tekort!!

Wij horen graag jouw mening

Bestel kaarten voor Disney's The Lion King

Reserveer online of bel 0900 1353 (60cpm)

Voor groepen vanaf 10+ personen, neem dan graag telefonisch contact met ons op.

Bel 088-0112600

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.