Terug naar Recensies

 • Anja v Gool-izelaar

  09 mei 09:13

  Ik ga vandaag voor de 3e keer en wederom kijk ik er erg naar uit. De 2e keer beleefde ik hem anders dan de 1e keer en dit zal vandaag zeker weer zo zijn. Dit werd mij al verteld in het restaurant van het theater door een alleraardigste medewerker, dat het iedere keer een andere beleving zal zijn ..........en hij heeft gelijk

 • Lisa

  03 mei 17:17

  Wat een prachtige musical, van begin tot eind onwijs genoten. In 1 woord GEWELDIG.

 • Diny

  02 mei 23:39

  Vandaag samen met 2 van mijn kleindochters geweest. We hebben alledrie genoten. In een woord geweldig.

 • Francien

  01 mei 19:51

  Geweldige musical, prachtige zang en dans, heel mooi decor, kleurijke kostuums!! Kortom we kwamen ogen tekort!!

 • Lynn

  30 april 09:12

  Ik ben een week geleden met mijn moeder heen geweest, en wat was dat gaaf! Ik heb daarom ook mijn vraag: Komt er een deel 2? Want dan komen wij zeker kijken!

 • Josso uit het verre noorden

  24 april 21:39

  Hebben we genoten? Jazeker hebben we genoten. Hebben we gelachen? jazeker hebben we gelachen. op het begin hele leuke imens grote olifant, nou wij genieten helemaal leuk. Komt ie maar 1 keertje in de voorstelling voor!?..... Kan gebeuren!! volgende voorstelling op het laatst ook maar ff laten zien dan

 • Leny

  21 april 20:23

  Vandaag genoten van een indrukwekkend schouwspel. Prachtig de kostuums en de effecten. Klein min puntje is dat je het soms niet kan verstaan. Zeker een voorstelling om met kinderen naar toe te gaan.

 • Marja

  02 april 18:52

  Wij (mijn schoondochter en ik) zijn 30 maart bij de Lion King geweest. Ter gelegenheid van mijn 65e verjaardag had ik dit cadeau gekregen. Wat een spektakel was het! Van A tot Z was het kleurrijk, prachtige dieren en niet te vergeten de acteurs, zang en muziek. Je wist soms niet waar je moest kijken omdat er zoveel te zien was. Voor ons allebei kunnen we het alleen maar verwoorden als een TOP -avond. Geweldige avond uit! Alle lof voor iedereen.

 • Anouk

  31 maart 12:00

  Complimenten aan het personeel!!!Mijn vader is samen met mijn broer geweest op 30 maart omdat hij jarig was geweest, alleen na de pauze kon hij niet meer zitten in die stoel, toen heeft een medewerker hem aangeboden naar de bar te gaan want daar hadden ze een beeldscherm staan! Toen heeft hij de voorstelling toch nog kunnen afzien! Echt super service van het personeel!!!! Helemaal top mijn vader en broer hebben een top avond gehad!

 • Alie

  28 maart 18:27

  Gisteravond naar de voorstelling geweest, cadeau gekregen ter gelegenheid van mijn verjaardag . Ik kan maar 1 ding zeggen en dat is FANTASTISCH. Het was allemaal prachtig, de aankleding, de muziek , de belichting , het enthousiaste waarmee de artiesten het verhaal zo magisch hebben neergezet, de dieren etc. echt te veel om op te noemen. Het was ontroerend, kippenvel en helemaal af.

Wij horen graag jouw mening

Bestel kaarten voor Disney's The Lion King

Reserveer online of bel 0900 100 1030 (45cpm)

Voor groepen vanaf 10+ personen, neem dan graag telefonisch contact met ons op.

Bel 088-0112600

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.