Terug naar Home

Recensies Was Getekend, Annie M.G. Schmidt

Recensies in de media en reacties van het publiek

Recensies op Facebook!

Bekijk ook alle recensies van het publiek op de Facebookpagina van Was Getekend, Annie M.G. Schmidt!

Recensies op Facebook

Lees hier de reacties van het publiek van Was Getekend, Annie M.G. Schmidt. Zelf een reactie achterlaten?

Dat kan HIER

 • Joke

  24 oktober 23:59

  Zoooo mooi!!! We hebben gelachen, een traantje weggepinkt, maar vooral genoten van de mooie liedjes en geweldige zang van de cast!! X

 • Ernst en Elly

  07 oktober 00:00

  Vooropgesteld: Simone Kleinsma en de rest van de cast waren uitstekend in de uitvoering van hun rol maar het script viel erg tegen. Veel aandacht voor de persoonlijke situatie en verwikkelingen van Annie met een buitenechtelijke relatie met Dick van Duyn en de daar uit voortgekomen zoon Flip. Tenenkrommende scenes.....vooral na de pauze, ondanks de prachtige en zeer goed en zuiver gezongen liederen, vooral het lied "vluchten kan niet meer" vlak voor de pauze wat weergaloos was. Te weinig aandacht voor de prachtige gedichten, musicals, TV series en de werkelijke personage van Annie en de prachtige samenwerking met Harry Bannink bijvoorbeeld. Weinig aandacht voor""ja zuster nee zuster"..... De media zijn erg lovend over de musical maar ik wil de verwachtingen toch enigszins temperen. Het eindapplaus op vrijdagavond 5 oktober viel tegen en leidde bijvoorbeeld niet tot een terugkomst van de cast op het podium. Nogmaals, het lag niet aan de cast en zeker niet aan Simone Kleinsma maar eerder aan de regisseurs/tekstschrijvers. Misschien kan ooit nog eens een poging gedaan worden om een betere versie over het leven en weken van een van Nederlands beste dichters, liedschrijvers en musicalschrijvers tot stand te brengen....

 • Christel

  03 oktober 16:29

  Vanavond de voorstelling bijgewoond en vind het een pareltje. De hele cast speelt sterke rollen en Simone is het stralende middelpunt. Van mij krijgen jullie een dikke 10!

 • J. Kruse

  30 augustus 08:46

  Gisteren naar de musical geweest. Heb genoten. In de pers en via Stage Entertainment gaat alle aandacht gaat naar de hoofdrolspeelster(s) Simone Kleinsma/Doris Baaten maar eigenlijk vind ik dat William Spaay veel meer aandacht toekomt. Hij is de gehele voorstelling op het toneel en speelt voortreffelijk. Dus iets minder aandacht voor de dames en William Spaay iets meer in het zonnetje.

Bekijk alle reacties
Bekijk alle recensies

Laat weten wat jij van Was Getekend, Annie M.G. Schmidt vindt!

Wij horen graag jouw mening

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.