Terug naar Home

Veelgestelde vragen

 • Hoe laat begint de voorstelling?

  De voorstellingen hebben verschillende aanvangstijden: Woensdag t/m Vrijdag 20.00, zaterdag 15.00 en 20.00 & zondag 14.00

   

 • Hoe lang duurt de voorstelling?

  De voorstelling duurt circa 2 uur en 45 minuten inclusief de pauze.

   

 • Waar kan ik het programmaboek kopen?

  Het programmaboek is verkrijgbaar bij de merchandise balie in de ontvangsthal van het DeLaMar. Ook kan deze worden besteld in de webshop via de volgende link: https://www.eventim.nl/tickets.html?affiliate=SG6&evid=10110296&fun=page&pagename=event

   

 • Waar kan ik de cd van Was Getekend, Annie M.G. Schmidt kopen?

  De Cd van Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is verkrijgbaar bij de merchandise balie in de ontvangsthal van het DeLaMar. Ook kan deze worden besteld in de webshop via de volgende link: https://www.eventim.nl/tickets.html?affiliate=SG6&evid=10110296&fun=page&pagename=event

   

 • Wat zijn de openingstijden van de kassa?

  Bij avondvoorstellingen is de kassa open vanaf 16.00 uur tot de aanvang van de voorstelling. Wanneer er matineevoorstellingen zijn is de kassa vanaf twee uur voor aanvang geopend. De kassa is gesloten als er geen voorstellingen zijn in het theater. 

   

 • Kan ik mijn jas bij de garderobe ophangen?

  Ja, u kunt uw jas afgeven aan een van de theatermedewerkers van het DeLaMar theater bij de garderobe. Hiervoor worden geen extra kosten berekend.

   

 • Ik ben te laat, wat moet ik doen?

  Mocht u te laat arriveren, dan wordt een geschikt moment afgewacht om de zaal te betreden zodat het de cast en het publiek zo min mogelijk stoort.

   

 • Wat zijn de voorzieningen voor slechthorenden?

  Het DeLaMar Theater beschikt over een ringleiding. Er zijn zowel koptelefoons als inductielussen beschikbaar. Deze lus kan aangesloten worden op gehoorapparaten. U kunt deze lenen bij onze garderobe.

   

 • Is het mogelijk om met een gehandicaptenparkeerkaart te parkeren?

  Parkeergarage Q-Park Europarking op de Marnixstraat beschikt over vier invalidenparkeerplaatsen. Als bezoeker van het DeLaMar Theater ontvangt 30% korting op de parkeerkosten. Echter is deze korting alleen geldig in deze parkeergarage.

  Voor Amsterdammers met een geldige Landelijke Parkeerontheffing (LPO) of een geldige (Europese) gehandicaptenparkeerkaart (EGP) geldt dat men overal in Amsterdam gratis mag parkeren met een digitale parkeervergunning. Voor bezoekers van Amsterdam is een dagkaart beschikbaar om gratis te mogen parkeren op reguliere parkeerplaatsen. Deze dagkaart is bij één van de servicepunten van Cition Parkeermanagement af te halen. U kunt hier ook een digitale parkeerjaarkaart voor gehandicapte bezoekers aanvragen.

   

 • Hoe reserveer ik aan de kassa mijn kaarten?

  Bij avondvoorstellingen is de kassa open vanaf 16.00 uur tot de aanvang van de voorstelling. Wanneer er matineevoorstellingen zijn is de kassa vanaf twee uur voor aanvang geopend. De kassa is gesloten als er geen voorstellingen zijn in het theater. 

   

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.