Terug naar Home

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt STOPT definitief

Allerlaatste voorstelling op 13 januari

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is de musical die je niet wilt missen! Maar wacht niet te lang, want deze voorstelling stopt definitief op 13 januari. De musical over onze meest geliefde schrijfster kreeg prachtige recensies en werd overladen met prijzen. Waaronder de award voor ‘Beste Musical’ en ‘Beste Vrouwelijke Hoofdrol’ voor Simone Kleinsma, die Annie tot in de kleinste details tot leven brengt. Na een uitverkochte landelijke tournee is de voorstelling nu nog maar enkele weken te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Een heerlijk feest der herkenning

Wie is er niet groot geworden met de kinderboeken en de liedjes van Annie M.G. Schmidt? Haar leven en werk komen voorbij in deze even scherpe als ontroerende voorstelling. Met prachtnummers als ‘Ik zou je het liefste in een doosje willen doen’, ‘Margootje’ en ‘Wat voor weer zou het zijn in Den Haag’. Krijg geen spijt en boek nu de laatste kaarten voor dit heerlijke feest der herkenning.

Parkeer met korting
Het DeLaMar Theater is goed bereikbaar met het OV. Kom je met de auto? Dan parkeer je in 2018 met korting in de Q-Park Europarking, op slechts 10 minuten lopen van het theater.

 

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.