Terug naar Home

Romy Monteiro

Biografie

Op 22-jarige leeftijd ontdekte Romy Monteiro haar passie voor zingen en ging zich daar volledig op richten. Met haar deelname aan ‘The Voice of Holland’ in 2014 trad ze als eerste naar buiten als zangeres en performer en behaalde de kwartfinales.

Vlak daarna kreeg ze de hoofdrol van Rachel Marron in de musical The Bodyguard waar ze een Musical Award voor Aanstormend Talent voor in ontvangst mocht nemen.

De AVROTROS bood haar een contract aan en Romy presenteerde onder andere programma’s als: ‘Lang leve de muziekshow’, ‘Mijn vader is de beste’ en de jaarlijkse ‘Musical sing-a-long’ tijdens de Uitmarkt Amsterdam.

Momenteel is Romy ook bij RTL 4 te zien als coach naast Trijntje Oosterhuis en Marcel Veenendaal in het succesvolle programma ‘It Takes Two’.

Romy werkt hard aan haar debuutalbum om haar eigen sound te presenteren. De eerste singel ‘Stone By Stone’ komt uit in mei 2018. Het is een soulpoptrack die laat horen dat Romy niet alleen een talentvolle vocaliste is, maar ook een internationaal en iconisch geluid weet neer te zetten.

 

Volg Romy Monteiro 

 

 

Fotografie: Dario & Misja

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.