Te Lijf (2)
Terug naar Theatershow

Te Lijf

Isa Hoes en Medina Schuurman geven unieke voorstelling in Beatrixtheater

Isa Hoes en Medina Schuurman gaan het theater in. Na het succes van hun Te Lijf en hun nieuwste boek I'M Lijfboek staan zij binnenkort in het Utrechtse Beatrix Theater. In dit theatercollege onderzoeken de hartsvriendinnen de positie van de vrouw in deze maatschappij. Dit doen zij op een openhartige en persoonlijke manier gelardeerd met een grote dosis humor en zelfrelativering.


Isa en Medina halen het ouder
 worden en de overgang uit de taboesfeer. Met open vizier onderzoeken zij niet alleen de verandereringen in lijf, hoofd, hart, rimpels, opvliegers en stress maar ook die op het terrein van vriendschap, seksualiteit, zingeving, kennis van specialisten en tips & trics waar iedere vrouw van 40+ haar voordeel mee kan doen.

'Alles komt aan bod,'vertelt Isa; 'We filosoferen over hoe je na je veertigste lekker in je vel kunt zitten en er ook nog eens goed uit kan zien. Wat is ware vriendschap, hoe kun je je pijnlijke verleden loslaten, hoe ga je om met verlies en hoe ga je na een bepaalde leeftijd een nieuwe relatie aan? Hoe kom je de overgang door en komen we ooit nog van die vermoeidheid af?'

In dit theatercollege zeggen de dames waar het op staat en doorbreken ze taboes. De voorstelling, waarin Isa en Medina ook zichzelf en hun omgeving op de hak nemen, is niet alleen interessant voor vrouwen. 'De mannen zijn heel welkom,'zegt Medina. 'Na de voorstelling hebben ze meer inzicht en begrip voor vrouwen in deze fase van hun leven. 

Bestel kaarten voor Te Lijf

of Boek Nu

Reserveer online, of bel 0900 100 1030 (45cpm)

Voor groepen vanaf 10+ personen, neem dan graag telefonisch contact met ons op.

Bel 088-0112600

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.