trouwen-stage-entertainment-header

Trouwen in het AFAS Circustheater

Droom je van een bruiloft in een historisch gebouw, dichtbij het strand van Scheveningen? Het AFAS Circustheater Den Haag is sinds 2013 een officiële trouwlocatie.

Unieke locatie vlakbij het strand

De rode loper is uitgerold. Het gebouw heeft precies de uitstraling zoals jullie voor ogen hadden. Culinaire lekkernijen worden gepresenteerd. De champagne staat klaar. Klaar om te proosten op één van de mooiste dagen van jullie leven.

Het AFAS Circustheater Den Haag is een uniek theater met een prachtige entourage. Dankzij de speerpunten ‘kwaliteit’ en ‘gastvrijheid’ en de 107 jaar ervaring, is het team in staat een bijzondere en feestelijke dag te organiseren, waarbij alles tot in detail klopt en professioneel wordt aangepakt.

Van receptie tot feest op één locatie

Naast de theaterzaal beschikt het theater over verschillende sfeervolle foyers, zalen, bars en een restaurant. Zo kan jullie bruiloft van receptie tot feest op één locatie plaatsvinden. Natuurlijk kunnen jullie er ook voor kiezen om bijvoorbeeld alleen de ceremonie of het feest in het AFAS Circustheater te organiseren.

Trouwarrangementen

In het AFAS Circustheater hebben jullie de vrijheid de dag precies naar eigen wens in te vullen. Daarnaast hebben we ook aan aantal arrangementen samengesteld. 

Meer weten?

Bel 070-41 67 607 of stuur een e-mail.


Een impressie

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.