HeaderDLM_2_1903x384

OV Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

Op het Leidseplein stoppen de tramlijnen 1, 2 & 5. Vanaf het Centraal Station vertrekt er iedere 5 minuten een tram naar het Leidseplein, die er gemiddeld 13 minuten over doet.

Direct tegenover DeLaMar Theater is de tramhalte voor lijn 7 (Geuzenveld) en 10 (Westergasfabriek), de perfecte uitstaphalte voor bezoekers. De instaphalte voor tram 7 (Flevopark) en 10 (Azartplein) is voor de Pathé City Bioscoop aan de kant van de Balie.

Openbaar vervoer

Het DeLaMar Theater is gelegen op 1 minuut lopen vanaf het Leidseplein. Hier stoppen de tramlijnen 1, 2 en 5. Op het Leidseplein stoppen ook buslijnen 142, 145, 170, 172, 197 en diverse streek- en nachtbussen. Vanaf het Centraal Station vertrekt er iedere 5 minuten een tram naar het Leidseplein, die er gemiddeld 13 minuten over doet.

Tramhalte Marnixstraat in gebruik
Als onderdeel van de vernieuwing van het Leidseplein is in de Marnixstraat de nieuwe tramhalte Leidseplein per maandag 19 juni in gebruik genomen voor lijn 7 (Geuzenveld) en 10 (Westergasfabriek). Dit is direct tegenover het DeLaMar Theater en daarom de perfecte uitstaphalte voor onze bezoekers. De instaphalte voor tram 7 (Flevopark) en 10 (Azartplein) is voor de Pathé City Bioscoop aan de kant van de Balie.

Marnixstraat 402
1017 PL Amsterdam

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.