Medewerker Financiële Administratie

Amsterdam - Office Full time Accountant

Stage Entertainment Nederland is per direct op zoek naar een:

Medewerker Financiële Administratie (fulltime)

Achtergrond Stage Entertainment:

Stage Entertainment is één van 's werelds grootste musicalproducenten en -eigenaren. We hebben kantoren en eigen theaters in heel Europa en in New York en produceren de grootste titels in  musicaltheater. In Nederland exploiteren wij het Beatrix Theater en het AFAS Circus Theater. Onze internationale show portfolio varieert van iconische titels zoals Mamma Mia!, Chicago, Lazarus, Disney's The Lion King en Aladdin tot door Stage Entertainment ontwikkelde producties zoals Anastasia en Tina - The Tina Turner Musical.

We leven, ademen en dromen live entertainment, zijn met elkaar verbonden door een gedeelde passie en leggen ons hart en ziel in alles wat we doen. We respecteren ieders talent en omarmen onze verschillen en de unieke rol die elk van ons speelt in het grotere team.

Als toonaangevend bedrijf beschikken we over de unieke combinatie van geavanceerde creatieve en business capaciteiten, terwijl we gelijke tred houden met veranderingen, altijd nieuwe richtingen verkennen en zoeken naar manieren om te verbeteren en te innoveren. 

Voor Stage Entertainment Nederland zijn we per direct op zoek naar een gedreven Medewerker Financiële Administratie.

De afdeling:

De afdeling Financiële Administratie staat centraal in de onderneming en fungeert als geweten en kompas. De afdeling valt uiteen in drie subafdelingen, (Productie)administratie, Creditmanagement en Budget Control. De afdeling bestaat momenteel uit 8 medewerkers en een Financieel Manager.

Jouw werkzaamheden als Medewerker Financiële Administratie zijn:

  • Digitaal verwerken van de inkomende inkoopfacturen;

  • Crediteuren beheer;

  • Het opmaken van verkoopfacturen;

  • Controle en specificeren van diverse balansposten;

  • Ad hoc werkzaamheden op de financiële administratie.

Van een Medewerker Financiële Administratie verwachten wij:

  • Werkervaring in een soortgelijke functie is een pre;

  • Afgeronde MBO-opleiding Administratie (of soortgelijk);

  • Nauwkeurige werkwijze en een sterk dienstverlenende houding;

  • Accuraat, flexibel en stressbestendig.

De diversiteit van de organisatie zorgt voor een inspirerende, afwisselende, dynamische werkomgeving, waar eenieder zich prettig moet voelen. Er zal een beroep worden gedaan op jouw creativiteit tijdens het in de lucht houden van meerdere ballen. 

Wat bieden wij je?
Een veelzijdige en uitdagende functie in een succesvol en dynamisch bedrijf. Daarnaast bieden wij je een arbeidsvoorwaarden passend bij de functie en een divers pakket aan personal benefits.

Interesse in deze dynamische werkplek?

Solliciteer eenvoudig via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.