S_productie_header_feb 2019_1903x384px

Commercieel Business Analist

 Stage Entertainment Nederland is voor haar kantoor in Amsterdam op zoek naar een:

 

                             Commercieel Business Analist 

                                             (fulltime)

 

De afdeling:

De Commercieel Business Analist maakt onderdeel uit van het Business Intelligence team binnen de commerciële afdeling. Deze afdeling bestaat uit ongeveer 30 werknemers. De Commercieel Business Analist werkt nauw samen met commerciële data specialisten binnen de Stage Entertainment Group en rapporteert aan de Commercieel Directeur.

 

Data driven is key binnen de organisatie waardoor deze nieuwe functie vacant is.

 

De werkzaamheden als Commercieel Business Analist zijn:

De Commercieel Business Analist zorgt ervoor dat elke euro die wordt uitgegeven aan marketing optimaal rendeert. Hoe? Door een link te leggen tussen de (marketing)investeringen die worden gedaan en de opbrengsten daarvan is een dagelijkse uitdaging. De marcom budgetten zijn substantieel, waardoor er ook grote behoefte is aan inzicht in de concrete effecten op de kaartverkoop. Het commerciële team wil dat nog beter onder controle krijgen, de Commercieel Business Analist is de persoon die hen daarbij gaat helpen.

 

Welk deel van marketingbudget moet waar ingezet worden? Hoe kan het beste resultaat behaald worden? Moet er extra marketingbudget naar een show die goed loopt om nog meer bezoekers te trekken? Of kan een minder goed lopende voorstelling met een extra marketing-push net over het kantelpunt geholpen worden waardoor het een bestseller wordt? En wat is het effect van social media? Het commerciële team olv een product manager is op zoek naar dit soort inzichten, zodat zij daar hun campagnes op kunnen afstemmen en optimaal rendement kunnen behalen.

 

Van een Commercieel Business Analist verwachten wij:

  • Een afgeronde relevante wo-opleiding;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Ondernemende- en flexibele instelling;
  • Analytisch denkvermogen en financieel inzicht;
  • Communicatief vaardig op verschillende niveaus;
  • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift;
  • Uitstekende beheersing van Excel;
  • Energiek, stressbestendig, organisatie sensitief.

 

Je past goed binnen onze organisatie als je een enthousiaste en proactieve houding hebt. De dynamiek en diversiteit van de organisatie zorgen voor een inspirerende, afwisselende en levendige werkomgeving. Hierin wordt beroep gedaan op je creativiteit en je vermogen om goed om te kunnen gaan met hoge werkdruk.

 

Wie zijn wij?
Stage Entertainment Nederland, Nederlands grootste theaterproducent, creëert en produceert hoogwaardige musicals en theatershows voor de Nederlandstalige markt.

 

Ons aanbod
Wij bieden je een veelzijdige en uitdagende functie in een succesvol en dynamisch bedrijf. Daarnaast bieden wij je een marktconform primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket en een divers pakket aan personal benefits.

 

Interesse?
Upload je cv en motivatiebrief t.a.v. Marlous Busch via onderstaande button. Bij vragen kun je contact opnemen met Sophie Koopman (HR) via 020-3052263.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.