S_productie_header_1903x384px

Project Administrateur

Stage Entertainment Nederland is voor haar kantoor in Amsterdam per direct op zoek naar een:

 

                               Project Administrateur

                                    (fulltime, 40 uur)

De afdeling:

De afdeling Financiële Administratie staat in het financiële hart van onze musicalproducties vanaf de start van het idee tot ruim na de laatste voorstelling. De Financiële Administratie valt uiteen in drie subafdelingen, productieadministratie, creditmanagement en budget control. De afdeling bestaat uit 10 medewerkers, een Budget Controller, een Hoofd Productieadministratie en een Financieel Manager.

 

Jouw werkzaamheden als Project Administrateur zijn:

Als Project Administrateur ben je de spil tussen Finance, Productie en Sales. Dit kan voor zowel een productie in het Circustheater, Beatrix Theater of DeLaMar theater zijn, voor dit seizoen is dit Mamma Mia! in het Beatrix Theater in Utrecht. 

In deze rol krijg je de kans je te ontwikkelen in een zeer dynamische omgeving. Je hebt overleggen in het theater met de productie crew om een goede inschatting en forecast van de productiekosten te kunnen maken. Je houdt contact met licentiehouders over de financiële afwikkeling van de licentie overeenkomsten en met de budget controller over de opstart van nieuwe producties. Tevens ben je Plaatsvervangend Hoofd Productieadministratie.

 

Van een Project Administrateur verwachten wij:

  • minimaal drie jaar ervaring binnen een financieel administratieve functie in het bedrijfsleven of bij een accountantskantoor;
  • een afgeronde economische of financiële opleiding op hbo-niveau, bijvoorbeeld HEAO Bedrijfseconomie of SPD;
  • iemand die zich herkent in de kernwaarden van onze cultuur: Passie, Ambitie, Flexibiliteit en Verantwoordelijkheid;
  • nauwkeurige werkwijze en een sterke dienstverlenende houding.

 

Je past goed binnen onze organisatie als je een enthousiaste en proactieve houding hebt. De dynamiek en diversiteit van de organisatie zorgen voor een inspirerende, afwisselende en levendige werkomgeving. Hierin wordt beroep gedaan op je creativiteit en je vermogen om goed om te kunnen gaan met hoge werkdruk.

 

Wie zijn wij?

Stage Entertainment Nederland, Nederlands grootste theaterproducent, creëert en produceert hoogwaardige musicals en theatershows voor de Nederlandstalige markt.

 

Ons aanbod

Wij bieden je een veelzijdige en uitdagende functie in een succesvol en dynamisch bedrijf. Daarnaast bieden wij je een marktconform primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket en een divers pakket aan personal benefits.

 

Interesse?

Reageer dan via onderstaande button en upload jouw cv en motivatiebrief t.a.v. Marlous Busch. Bij vragen kun je contact opnemen met Sophie Koopman (HR) via het telefoonnummer 020-3052263.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.