S_productie_header_1903x384px

Stagiair(e) Productie / Assistent Productie

Stage Entertainment Nederland is per juli/augustus 2019 op zoek naar een:

Stagiair(e) Productie / Assistent Productie
Locatie: Hoofdkantoor Amsterdam

De afdeling
De afdeling productie staat onder leiding van de Productioneel Directeur en bestaat uit het team van Uitvoerend Producenten, de Productiecoördinator, de Technisch Producent en de Costume Supervisor. Dit team is verantwoordelijk voor de voorbereiding en begeleiding van het productieproces van musicals en theatervoorstellingen. Wij zoeken een stagiair(e) die dit team op allerlei vlakken wil ondersteunen bij meerdere projecten.

Wat doe je als stagiair(e) Productie / Assistent Productie
- Je assisteert in eerste instantie de productiecoördinator bij meest uiteenlopende werkzaamheden ter ondersteuning van de opstart van de nieuwe productie(s). Denk hierbij bijvoorbeeld aan het organiseren van reis en verblijf, plannen van studio’s, organiseren van doorpassen etc.
- Je ondersteunt daarnaast overige afdelingen (casting, techniek & kostuum) bij een verscheidenheid aan werkzaamheden. 

Wat verwachten wij van een stagiair(e) Productie / Assistent Productie
Je volgt een relevante opleiding op hbo-niveau
- Je hebt interesse in het productievak, maar daarnaast ook in techniek en kostuums
- Je hebt een hands-on mentaliteit, leergierig, enthousiast, flexibel
- Je kunt goed in teamverband, organisatorisch vermogen, stressbestendig
- Je woont bij voorkeur in omgeving Amsterdam
- Je bent in het bezit van een rijbewijs
- Je hebt een goede kennis van de Nederlandse én Engelse taal
- Je hebt goede kennis van Microsoft Word en Excel en leert snel in nieuwe computerprogramma’s

Periode
Wij zoeken een stagiair(e) voor minimaal 5 maanden van juli/augustus 2019 tot en met december/januari 2019. Eventueel verlengen of verkorten van de periode is bespreekbaar.

Dit betreft een meewerkstage, geen snuffel- of afstudeerstage.

Wat bieden wij je
Wij bieden je een veelzijdige en uitdagende stage in een van de drukste periodes van het seizoen. Je krijgt hierbij een interessante kijk in de productiekeuken van Stage Entertainment. Tijdens je stage word je begeleid door specialisten in het vakgebied. Tevens ontvang je een marktconforme stagevergoeding.

Heb je interesse
Stuur je motivatie en Curriculum Vitae naar NL.Solliciteren.Productie@stage-entertainment.nl t.a.v. Bram Verhaak o.v.v. de vacature en je naam.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.