S_productie_header_1903x384px

Trekkenwand / Automatisering Operator

 Voor het Circustheater in Scheveningen is Stage Entertainment Nederland Producties B.V. op zoek naar een

 

                 Trekkenwand / Automatisering Operator

                                   (fulltime)

 

Als Trekkenwand / Automatisering Operator ben je verantwoordelijk voor het veilig bedienen van de decor automatiseringsinstallatie voor en tijdens de voorstelling alsmede het leiden van de decor-changementen teneinde een perfecte voorstelling te realiseren.

Jouw werkzaamheden als Trekkenwand / Automatisering Operator zijn:

 • Het bedienen van de decor automatiseringsinstallatie zodanig dat de geplande changementen tijdens de repetities en de voorstelling op exact het juiste moment en veilig wordt uitgevoerd;
 • Het verrichten van dagelijkse controle aan de installatie volgens de verstrekte procedures en werkmethode;
 • Tijdens de show snel en bondig melden van mogelijke problemen van de installatie aan de DSM, (assistent) Stage Manager en Troubleshooter;
 • Schriftelijk storingen t.b.v. de installatie vastleggen, rapporteren t.b.v. het verhogen van de veiligheid en continuïteit.

Van een Trekkenwand / Automatisering Operator verwachten wij:

 • afgeronde MTO, bij voorkeur theatertechniek;
 • afgeronde BMT opleiding of gelijkwaardig certificaat;
 • relevante werkervaring (tenminste 2 jaar) als Operator;
 • affiniteit met de theaterbranche;
 • enthousiast, flexibel en stressbestendig;
 • goede sociale en probleemoplossende vaardigheden;
 • goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlandse als Engelse taal;
 • bereidheid om in de avonduren en weekenden te werken.

Je past goed binnen onze organisatie als je aansluit bij onze kernwaarden: passie, flexibiliteit, verantwoordelijkheid en ambitie. De dynamiek en diversiteit van de organisatie zorgen voor een inspirerende, afwisselende en levendige werkomgeving.

Wie zijn wij?

Stage Entertainment Nederland, Nederlands grootste theaterproducent, creëert en produceert hoogwaardige musicals en theatershows voor de Nederlandstalige markt.

Wat bieden wij je?

Wij bieden je een veelzijdige en uitdagende functie in een succesvol en dynamisch bedrijf. Daarnaast bieden wij je een marktconform primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket en een divers pakket aan personal benefits.

Interesse?

Upload dan je cv en motivatiebrief t.a.v. Ed Wielstra via onderstaande button. Bij vragen kun je contact opnemen met Sophie Koopman (HR) via 020-3052263.

Bekijk voor meer informatie onze website www.stage-entertainment.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.