FAQ-Stage-Entertainment

Veelgestelde vragen & contact

Wanneer je interesse hebt in een functie binnen Stage Entertainment dan verzoeken wij je te reageren op één van onze openstaande vacatures. Wanneer je vooraf aanvullende vragen hebt en wilt dat wij contact met je opnemen dan kan dit door het invullen van het onderstaande formulier. Binnen vijf werkdagen neemt één van onze medewerkers contact met je op. 

Heb je vragen, reacties, klachten of suggesties naar aanleiding van jouw bezoek aan één van onze musicals of een aanbieding? Neem dan contact op met onze Klantenservice.


Veelgestelde vragen

 • Ik heb gereageerd op een vacature maar geen ontvangstbevestiging ontvangen. Is mijn sollicitatie wel aangekomen?

  Als je gesolliciteerd hebt via de knop solliciteren, ontvang je een bericht zodra wij jouw motivatie en CV hebben gelezen. Wanneer je na twee weken nog geen reactie hebt ontvangen, kun je contact opnemen met de persoon die vermeld staat bij de vacature.

   

 • Hoe verstuur ik een open sollicitatie?

  Op dit moment is het niet mogelijk om een open sollicitatie te versturen. Wij verzoeken je om de actuele vacatures of audities te bekijken. Dit zijn ook de vacatures waar wij op dit moment actief voor werven.

   

 • In de lijst stageplekken, zie ik geen snuffelstages staan. Hoe verstuur ik mijn verzoek hiervoor?

  Helaas is het niet mogelijk om voor een paar dagen stage te lopen bij een productie. Achter de schermen gebeurt heel veel en iedereen weet precies wat er gedaan moet worden. Een snuffelstagiaire die onbekend is met het proces heeft veel begeleiding nodig en kan voor gevaarlijke situaties zorgen.

   

 • Hoe lang duurt de sollicitatieprocedure?

  Dit verschilt per vacature. Wij streven er naar om binnen twee maanden na plaatsing van de vacature de procedure te hebben afgerond.

   

 • Hoe kan ik meer informatie verkrijgen over de reden van afwijzing?

  Wanneer je wordt afgewezen, ontvang je hiervan bericht via de Sollicitant Self Service of je wordt gebeld. Wanneer je hierover vragen hebt, kun je deze het beste stellen via de Sollicitant Self Service. Wij zullen dan contact met je opnemen. 

   


Stuur ons een bericht

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.